‘Ledezma en PSV houden hart vast’

Foto: ‘Ledezma en PSV houden hart vast’

Wat een heerlijk avondje voor Richard Ledezma moest worden, eindigde in een nachtmerrie voor de middenvelder van PSV. De middenvelder miste een volledig seizoen door een kruisbandblessure, maar vocht zich knap terug in het eerste elftal van de Eindhovenaren. Tegen Go Ahead stond de Amerikaan in de basis, maar dat duurde maar een half uurtje. 

Ruud van Nistelrooy hoopte met oog op de wedstrijd tegen Glasgow Rangers dat de ziekenboeg van de Eindhovenaren niet verder uitgebreid werd. “Je wilt zo’n wedstrijd zonder kleerscheuren doorkomen”, zei Van Nistelrooy in De Telegraaf. “Dat lukte bijna, op de blessure van Richard Ledezma na.”

PSV

Go Ahead-verdediger Mats Deijl kwam invliegen op de enkel van de jonge middenvelder, die daardoor niet verder kon. Datzelfde gold voor Deijl: hij moest met rood het veld verlaten. “Deijl kwam naar onze kleedkamer en vroeg hoe het met Ledezma ging”, zei trainer Ruud van Nistelrooy in De Telegraaf

De trainer prijst de verdediger van Go Ahead. “Hij werd op dat moment behandeld in de kleedkamer. Hij is toen naar binnen gegaan. Dat is netjes en getuigt van sportiviteit. Deijl zei zelf ook dat het absoluut een rode kaart was.”

Richard Ledezma

Of Ledezma opnieuw te maken heeft met een ernstige blessure moet nog worden uitgewezen. “Het is direct gekoeld en zijn enkel is in het tape gezet. Na een nacht slapen, valt het hopelijk mee. Er is sowieso nader onderzoek nodig”, zei Van Nistelrooy. 

Aanvoerder Luuk de Jong stond bij ESPN ook stil bij de blessure van Ledezma. “Natuurlijk is het fijn om de wedstrijd te winnen, dankzij de rode kaart werd het voor ons een stuk makkelijker hoewel het nooit fijn is om een speler te verliezen aan een blessure. Hopelijk valt de schade voor Richard (Ledezma, red.) mee.”

TIP: Wint PSV van Rangers? Dan win jij 2.75x je inzet!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie