Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Hoop bij Excelsior: “Je weet wat er twee jaar geleden gebeurd is”

Foto: Hoop bij Excelsior: “Je weet wat er twee jaar geleden gebeurd is”

Excelsior Rotterdam ging dinsdagavond keihard onderuit tegen NAC Breda. Het verloor met maar liefst 6-2 en lijkt te gaan degraderen. Stijn van Gassel wil daar echter niets van weten.

Hoop levend bij Van Gassel

De doelverdediger houdt zich daarbij vast aan twee jaar geleden, toen Excelsior eenzelfde soort scenario had tegen ADO Den Haag. Ook toen leek het op een nederlaag af te stevenen, maar door hard te werken sleepte het penalty’s uit het vuur en won het uiteindelijk nog het onderlinge duel.

Hoewel hij weet dat het lastig gaat worden, eist hij dat zijn medespelers met positieve energie het terugduel van komend weekend tegemoet gaan. “We hebben nog een wedstrijd te spelen. Het zal niet makkelijk worden, maar je weet wat er twee jaar geleden gebeurd is”, aldus Van Gassel tegenover ESPN.

Eenvoudig gaat het volgens hem zeker niet worden. “Weet je wat het is: als je vijf doelpunten moet maken tegen NAC, dan weet je dat het heel moeilijk gaat worden. We moeten er zondag weer staan, fris en fruitig. Maar er gaan andere dingen gevraagd worden en daar moeten we ons voor wapenen.”

Moeilijke opgave voor Excelsior

De Rotterdammers kunnen in het volgende duel niet beschikken over Lance Duijvestijn en Arthur Zagré. Beide spelers liepen tegen NAC tegen een rode kaart aan en zullen dit seizoen niet meer spelen. De thuiswedstrijd van Excelsior staat zondagavond om 18:00 uur op het programma.

Gaat Excelsior het nog redden?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, NAC promoveert
240+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie