Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Go Ahead Eagles haalt oude bekende weg bij NEC

Foto: Go Ahead Eagles haalt oude bekende weg bij NEC

Go Ahead Eagles heeft donderdagmiddag een belangrijke slag geslagen door Joris Kramer terug naar Deventer te halen. De centrumverdediger volgt daarmee Jay Idzes (Venezia) op en komt over van NEC. Er is een paraaf gezet onder een verbintenis tot medio 2026.

Terug op het oude nest bij de Eagles

Het seizoen 2021/2022 huurde Go Ahead Kramer al van AZ, daarna verkochten de Alkmaarders hem aan NEC. “Daar heb ik een fijne periode gehad. Na mijn blessure was ik alleen niet altijd zeker meer van een basisplaats. Toch is het een leerzaam seizoen voor mij geweest. Het voelt hier als thuiskomen. Ik heb heel veel zin om terug te keren”, reageert Kramer (26) op de website van Kowet.

“Aan mijn seizoen bij Go Ahead Eagles heb ik een goed gevoel overgehouden. Destijds speelde ik mijn eerste wedstrijden in de Eredivisie en daar heb ik veel van geleerd. In mijn vorige periode kwam ik altijd met plezier naar de club. Ik heb mooie herinneringen aan de supporters van Go Ahead Eagles. Elke thuiswedstrijd was een feestje om mee te maken.”

Bosvelt in zijn nopjes

Technisch manager Paul Bosvelt is ook erg content met de deal: “Met de komst van Joris hebben we een belangrijke positie goed kunnen invullen. Joris is een oude bekende, die wij afgelopen seizoen door omstandigheden niet konden behouden. Daarom ben ik erg blij dat we hem nu weer terug hebben kunnen halen. Joris is een vrij complete centrale verdediger met de voorwaarden en de instelling om zich nog verder te ontwikkelen.”

Degradeert GAE komend seizoen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Kramer is een topversterking voor GAE

  • Eens
  • Oneens
51+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie