Gakpo-loos PSV speelt met AC Milan

Foto: Gakpo-loos PSV speelt met AC Milan

PSV heeft vrijdagavond indruk gemaakt in de oefenwedstrijd tegen AC Milan. De Italiaanse topclub werd in het Philips Stadion met 3-0 opzij gezet.

Trainer Ruud van Nistelrooy liet PSV niet in de sterkst mogelijke opstelling starten. Xavi Simons en Luuk de Jong begonnen op de bank na hun recente WK-deelname met het Nederlands elftal. Bovendien is er nog geen vervanger aangetrokken voor Cody Gakpo, al zou Anwar El Ghazi die positie eventueel kunnen bekleden.

PSV schoot uitstekend uit de startblokken in deze laatste oefenwedstrijd voor de herstart van het Eredivisie-seizoen. Yorbe Vertessen had voor de snelle voorsprong kunnen of misschien wel moten zorgen, maar de Belgische aanvaller was te onrustig in de afronding en liet de kans op de 1-0 daardoor onbenut.

De misser van Vertessen bleek niet fataal voor PSV. De Eindhovenaren bleven goed voetballen en dat resulteerde nog voor de theepauze in een 2-0 voorsprong. Guus Til kopte de thuisploeg op voorsprong na een voorzet van Philipp Max, waar Noni Madueke met een overtuigend schot de score verdubbelde.

Ook in de tweede helft liet Madueke zich gelden. De Engelse aanvaller schoot ook de 3-0 op het scorebord. Van Nistelrooy kon Simons en De Jong met een lekker gevoel inbrengen, maar gescoord werd er niet meer.

Scoreverloop: 1-0 (8′) G. Til, 2-0 (21′) N. Madueke, 3-0 (56′) N. Madueke

Wint PSV met 3-1 van Sparta?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat PSV de titel pakken?

  • Ja
  • Nee
267+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie