EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Feyenoorder ‘voorziet’ doemscenario Ajax

Foto: Feyenoorder ‘voorziet’ doemscenario Ajax

Ajax stond voor de aanstelling van John van ‘t Schip op de laatste plaats in de Eredivisie. Na zijn komst wonnen de Amsterdammers van respectievelijk FC Volendam en sc Heerenveen, waardoor men opklom na de elfde plaats op de ranglijst. Toch zijn de onderste plaatsen nog niet ver weg voor Ajax, waardoor Feyenoord-middenvelder Ramiz Zerrouki eventuele degradatie nog niet wil uitsluiten.

Vertrouwen in ommekeer Ajax?

Ajacied Anass Salah-Eddine heeft echter het vertrouwen erin dat Ajax een ommekeer kan bewerkstelligen. “Als spelers zijnde weten wij dat er kwaliteit is”, vertelt de linksback bij Kick ‘t Met van Ziggo Sport. “We weten hoe we als team en als jongens zijn. Natuurlijk is dit een moeilijke periode, maar we proberen gewoon keihard te trainen.”

Volgens de vleugelverdediger gaat de ommekeer voor Ajax er komen. “We moeten ons focussen op het juiste, want er gaat een moment komen dat het weer naar boven gaat. Het is wel heel moeilijk hoor. Degradatie gaat nooit gebeuren.” Zerrouki, die eveneens te gast is in het programma durft dat echter niet uit te sluiten. “Zeg nooit nooit hè.”

Moeilijke situatie voor Ajax

De middenvelder wijst vervolgens op een aantal voorbeelden uit het buitenland. “Bij Schalke 04 zeiden ze ook dat het nooit ging gebeuren. Olympique Lyon staat nu ook laatste. Je ziet vaak dat als je in die posities komt, dat het heel lastig is om weer terug te komen. Je bent afhankelijk van veel factoren. Het vertrouwen is natuurlijk minder. Je hebt een overwinning nodig en hoe langer dat duurt, hoe moeilijker het wordt.”

Zie jij Ajax degraderen?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
1387+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie