‘Feyenoord gaat los op de transfermarkt’

Foto: ‘Feyenoord gaat los op de transfermarkt’

Feyenoord hoopt de komende maanden een aantal transferdeals te sluiten. Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam werkt de clubleiding aan deals voor zowel Anis Hadj Moussa en Yankuba Minteh. Eerstgenoemde is al aanstaande, maar daar blijft het zeker niet bij.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Eerste Feyenoord-deals lonken al

Foot Mercato onthulde afgelopen vrijdag al dat Feyenoord één van de opties is om Hadj Moussa in te lijven. De vleugelaanvaller speelt momenteel voor Vitesse, dat hem huurt van het Belgische Patro Eisden. Krabbendam stelt in een video-item van Voetbal International dat hij voor een relatief bescheiden transfersom op te halen is.

De VI-journalist stelt dat Hadj Moussa in eerste instantie vooral een breedteversterking is. Alireza Jahanbakhsh loopt weliswaar uit zijn contract en Minteh is gehuurd van Newcastle United, maar laatstgenoemde blijft mogelijk in De Kuip. De contacten met de Premier League-club zijn goed te noemen.

Jacht op PSV geopend

“Feyenoord zal van de zomer echt nog wel hele grote transfers gaan doen”, concludeert Krabbendam bovendien. “Ze willen blijven meedoen met PSV en ze willen ook in de Champions League een goed figuur slaan.”

Bij Feyenoord verwacht ook een aantal uitgaande transfers. Spelers als Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko, Mats Wieffer en Santiago Giménez worden onder meer gelinkt aan een zomertransfer.

Is Hadj Moussa Feyenoord-waardig?

  • Ja
  • Nee
4334+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie