FC Groningen en Willem II laten oog vallen op RKC-directeur

Foto: FC Groningen en Willem II laten oog vallen op RKC-directeur

FC Groningen hoopt Frank van Mosselveld als nieuwe algemeen directeur te kunnen strikken. De voetbalbestuurder van RKC Waalwijk staat er echter ook goed op bij Willem II. Groningen zou echter een streepje voor hebben meldt Voetbal International, dat een opvolger moet aanstellen voor de vertrekkende Wouter Gudde.

FC Groningen en Willem II tonen interesse in Van Mosselveld

Opmerkelijk genoeg zou Gudde volgens het weekblad in beeld zijn bij RKC, maar ook bij Willem II. De Tilburgers zoeken een opvolger voor Martin van Geel, waar ook de naam van oud-speler Jorden Peters wordt genoemd. Hij zou naar verluidt echter bij Roda JC willen blijven.

Van Mosselveld is sinds 2017 algemeen directeur bij de Waalwijkers waar hij met beperkte financiële middelen promoveerde naar de Eredivisie, waar RKC nog altijd in actief is. De trainers Fred Grim en Joseph Oosting leverden goed werk af onder Van Mosselveld, Fraser heeft het nu wel lastig in de onderste regionen van de Eredivisie.

Voetbal International schetst dat Groningen voorlopig wel de beste papieren heeft voor het inlijven van Van Mosselveld. De voetbalbestuurder zou al een tweede gesprek hebben gehad, maar moet nog wel de knoop doorhakken of hij naar het hoge noorden wil verhuizen of juist in het zuiden wil blijven werken. Groningen en RKC willen volgens het weekblad vooralsnog niet reageren op de vermeende interesse en focussen zich op de strijd om promotie en de strijd tegen degradatie.

Naar welke club moet Van Mosselveld gaan?

  • FC Groningen
  • Willem II
255+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie