Endrick onthult bizar contract met vriendin Gabriely

Foto: Endrick onthult bizar contract met vriendin Gabriely

Het is fijn om Endrick te zijn. Althans: bij Palmeiras speelt het 17-jarige supertalent de pannen van het dak én hij heeft al een megatransfer (à 45 miljoen euro) naar Real Madrid binnen. Daarnaast is hij gelukkig in de liefde, met de 21-jarige Gabriely Miranda, maar samen heeft het koppel wel een tamelijk bizar ‘relatiecontract’ opgesteld.

Endrick en vriendin Gabriely Miranda hebben relatiecontract opgesteld

In de podcast Pod Delas onthullen Endrick en Miranda samen dat ze in hun relatie gebonden zijn aan een contract. En die verbintenis verbiedt de twee bijvoorbeeld om een verslaving te hebben of een drastische gedragsverandering ten toon te spreiden. Daarnaast zijn er enkele verboden woorden en moet het stel te pas en te onpas ‘ik hou van jou’ zeggen, wanneer dat ook maar kan.

Onlangs vertelde Palmeiras-trainer Abel Ferreira over Endrick: “Ik hoop dat hij zich niet verliest in dingen buiten het voetbal, het is een advies. Laat hem zich concentreren. Als je een hoger niveau wilt bereiken, moet je je concentreren op wat essentieel is.” Het is niet bekend of de jonge Braziliaan daarna maar besloot om een relatiecontractje op te stellen.

Brazilië

Ondanks zijn jonge leeftijd is Endrick al vaste kost in de selectie van het nationale elftal van Brazilië. Bondscoach Fernando Diniz liet een tijdje geleden over het talent weten: “Hij kan een legende in het Braziliaanse voetbal worden. Maar de tijd zal het leren. Hij is hier vanwege zijn prestaties en zijn toekomst. Ik zie een enorme potentie, maar we hoeven nog niet meteen alles te verwachten van een 17-jarige speler.”

Op 24 maart jongstleden scoorde de piepjonge aanvaller het winnende doelpunt voor de Seleção tegen Engeland in het Wembley Stadium.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Heb jij ook zo’n contract?

  • Ik wel
  • Ik niet
118+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie