Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Emmen ontsnapt in slotfase tegen Go Ahead

Foto: Emmen ontsnapt in slotfase tegen Go Ahead

FC Emmen heeft zondagmiddag een welkom punt behaald in de strijd tegen Go Ahead Eagles. In de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles werkte de degradatiekandidaat tot twee keer toe een achterstand weg: 2-2.

In Drenthe beleefde Go Ahead Eagles een droomstart. Al na acht minuten werkte Jay Idzes de openingstreffer tegen de touwen, nadat de Emmen-defensie er niet in slaagde om een hoekschop weg te werken. De manschappen van trainer René Hake lieten daarna na om de voorsprong op De Oude Meerdijk te vergroten.

Ruim vijf minuten voor het rustsignaal maakte FC Emmen gelijk. Ole Romeny werd door Fredrik Oppegard gevloerd binnen het strafschopgebied en de VAR besloot de beslissing van scheidsrechter Jochem Kamphuis ondanks enige twijfel te steunen. Jeroen Veldmate faalde niet vanaf de penaltystip: 1-1.

Emmen en Go Ahead creëerden allebei mogelijkheden om op voorsprong te komen. In de 61ste minuut viel de goal aan de zijde van de bezoekende club. Een voorzet vanaf de linkerkant werd door Bobby Adekanye tegen de touwen gewerkt: 1-2. Het bleek niet voldoende voor de zege: Ole Romeny zorgde vlak voor tijd toch nog voor de 2-2.

Door dit late gelijkspel blijft FC Emmen met achttien punten zestiende in de Eredivisie. Het gat met Excelsior (vijftiende) bedraagt twee punten, maar FC Groningen hijgt de Drentenaren met zeventien punten in de nek.

Strafschop: 0-1 (9′) J. Idzes, 1-1 (40′) J. Veldmate (strafschop), 1-2 (61′) B. Adekanye, 2-2 (90′) O. Romeny

Wint Man Utd van Newcastle?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

2+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie