Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Eerste spelers richting Groningen-uitgang’

Foto: ‘Eerste spelers richting Groningen-uitgang’

Het zal even wennen worden voor de doorgewinterde Eredivisie-liefhebber: FC Groningen speelt volgend seizoen niet op het hoogste niveau. De Trots van het Noorden wil binnen een jaar terugkeren, maar een deel van de selectie zal niet terugkeren.

Hove heeft clausule, Suslov wil weg

De naam van Tomás Suslov, de twintigjarige Slowaak, valt in ieder geval in relatie tot een snel afscheid uit Groningen. “Hoewel zijn prestaties dit seizoen niet overhouden, staat hij er met name internationaal bijzonder goed op. Intern heeft Suslov laten weten dat hij zich klaar voelt voor een nieuwe stap”, zo weet Voetbal International. Zijn verbintenis loopt door tot medio 2026, waardoor de club in zijn geval kan cashen.

Mocht FC Groningen deze zomer willen cashen voor spelers, dan zijn Thijmen Blokzijl en Luciano Valente interessante kandidaten. Beide talenten staan tot medio 2026 op de loonlijst. Over laatstgenoemde bericht VI: “De negentienjarige middenvelder is jeugdinternational van Italië en staat op de radar van meerdere clubs uit de Serie A.”

In de meeste gevallen heeft FC Groningen de mogelijkheid om keuzes te maken. Dat geldt echter niet voor de 22-jarige Johan Hove. Over hem schrijft het medium: “De Noor kwam afgelopen januari pas over van Strømsgodset IF, maar liet toen in zijn contract toen wel een vertrekclausule bij degradatie opnemen. Gezien de vele belangstelling die er voor hem is, rekent FC Groningen op zijn vertrek.”

Speelt FC Groningen gelijk tegen Ajax?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie je FC Groningen snel weer promoveren?

  • Ja
  • Nee
4504+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie