Driessen haalt genadeloos uit naar viertal Ajax

Foto: Driessen haalt genadeloos uit naar viertal Ajax

Valentijn Driessen is in het duel tegen NEC (2-2) vooral geschrokken van de verdediging. De journalist van De Telegraaf pikte er vier zwakke schakels uit. Onder hen ook onder meer Jorrel Hato, die volgens menigeen dit seizoen juist een van de weinig lichtpuntjes is.

Driessen laakt Ajax-verdediging na NEC-thuis

Driessen begint zijn relaas over de winterse transferperiode. “Het blijkt dat er de winter toch weer steken zijn laten vallen. Ze hebben Jordan Henderson gehaald, maar iedereen wist dat de selectie kwalitatief gezien niet breed genoeg was en er andere spelers bij moesten. Dat is niet gebeurd, als je dan zondag Philippe Sandler ziet…Die speelt alles naar voren en Sutalo staat continu in de achteruit”, klonk het in de podcast Kick-Off.

Meerdere zwakke plekken

Volgens Driessen is Sutalo niet dé zwakke schakel van het huidige Ajax. Volgens hem zijn er duidelijk meerdere pijnpunten binnen de ploeg van John van ‘t Schip. “Hato is als linksback ook een hele zwakke schakel. Bij de laatste goal laat hij Lasse Schöne ook voorgeven. Daarna gaat er in het centrum ook van alles en nog wat fout. Van Devyne Rensch weten we ook allemaal dat hij niet in zijn beste periode zit. Tristan Gooijer, die staat ook helemaal stil. Dat is ook niet verwonderlijk, want daar zijn het ook hele jonge jongens voor.”

Ajax wist tegen de Nijmegenaren voor het vierde duel op rij niet te winnen. Donderdag wacht de belangrijke strijd in de tussenronde van de Conference League tegen Bodö/Glimt. In het heenduel wisten de Amsterdammers er ternauwernood een gelijkspel uit te slepen (2-2).

Zet Van ‘t Schip de verdediging logisch neer?

  • Ja, toch wel
  • Absoluut niet!
494+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie