De Mos geeft PSV transferadvies: “Het blijft een buikvaller”

Foto: De Mos geeft PSV transferadvies: “Het blijft een buikvaller”

Aad de Mos vindt dat PSV moet uitkijken naar een nieuwe doelman. De oud-trainer is niet onder de indruk van Walter Benítez. De Argentijnse goalie is volgens De Mos een ‘buikvaller’ en brengt volgens de analist PSV niet meer verder.

De Mos adviseert PSV Benítez-vervanger te strikken

Benítez maakte zondag tegen Feyenoord wel indruk met een aantal uitstekende reddingen, maar De Mos is niet overtuigd van diens kwaliteiten. “Eén goede redding, toen Santiago Gimenez voor zijn neus opdook. Voor de rest waren het ballen die iedereen kan pakken. Alles werd in de hoek geschoten waar Benítez al stond”, vertelt De Mos tegenover het Eindhovens Dagblad.

De Mos was eerder al kritisch op de doelman, die tegen PEC Zwolle in de fout ging. “Zo goed was hij niet tegen Feyenoord en zo slecht als tegen PEC is hij ook weer niet. Het blijft een buikvaller. Als PSV ooit verder wil komen, dan moet er iets gebeuren in de driehoek Benítez-Ramalho-Boscagli.”

Na het 2-2 gelijke spel tegen Feyenoord is volgens De Mos de landstitel wel beslist in het voordeel van PSV. “Deze ploeg kan zich rustig gaan voorbereiden op de Janneke-en-Mieke-wedstrijden in de Eredivisie, want kampioen zijn ze. Als ze dat nu niet worden, zou dat een grote ramp zijn en lacht de hele wereld ze uit. Dan word je nooit meer kampioen.”

Moet PSV naar een nieuwe doelman kijken?

  • Ja, Benítez is niet goed genoeg
  • Nee, Benítez is goed genoeg voor PSV
448+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie