Champions League-loting: absolute topaffiches

Foto: Champions League-loting: absolute topaffiches

In het Zwitserse Nyon is er geloot voor de volgende rondes van de Champions League, de kwartfinales dus en óók meteen maar voor de halve finales. De resterende deelnemers, Bayern München, SL Benfica, Chelsea, Internazionale, Manchester City, AC Milan, Napoli en Real Madrid, weten dus waar ze aan toe zijn.

Champions League-loting

In de achtste finales schakelde Bayern Paris Saint-Germain uit, waar Benfica afrekende met Club Brugge. Chelsea won over twee wedstrijden van Borussia Dortmund en Inter versloeg FC Porto. City maakte gehakt van RB Leipzig en Milan knikkerde Tottenham Hotspur uit het miljardenbal. Napoli en Real waren op hun beurt véél te sterk voor Eintracht Frankfurt en Liverpool.

Op vrijdagmiddag verdwenen de nog deelnemende grootmachten in de welbekende balletjes. In Nyon verzorgde de Europese voetbalbond (UEFA) de loting van alle nog resterende speelrondes: de kwartfinales, de halve finales én de finale. De loting voor de absolute eindstrijd van zaterdag 10 juni 2023 in het Turkse Atatürk Olympisch Stadion diende enkel en alleen om de thuisspelende ploeg te bepalen. Er waren dit keer géén beperkingen op de loting, iedereen kon iedereen dus treffen.

De kwartfinalewedstrijden worden afgewerkt op 11, 12, 18 en 19 april aanstaande, waar de halvefinaleduels gepland staan voor 9, 10, 16 en 17 mei 2023.

Loting kwartfinales Champions League

Real Madrid-Chelsea
Internazionale-SL Benfica
Manchester City-Bayern München
AC Milan-Napoli

Loting halve finales Champions League

AC Milan/Napoli-Internazionale/SL Benfica
Real Madrid/Chelsea-Manchester City/Bayern München

Wint Real Madrid de Champions League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Toffe loting?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
350+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie