Brobbey en Vaessen doen gebroederlijk hun verhaal: “Ik was bang voor het ergste”

Foto: Brobbey en Vaessen doen gebroederlijk hun verhaal: “Ik was bang voor het ergste”

Brian Brobbey en Etienne Vaessen zochten elkaar na het restant van RKC Waalwijk – Ajax direct op. De hoofdrolspelers van het duel in september deden gebroederlijk na afloop hun verhaal.

Mooi weerzien tussen hoofdrolspelers veelbesproken moment

Na de veelbesproken botsing bij RKC-Ajax Deel 1 hielden de twee goed contact met elkaar. Direct na het laatste fluitsignaal ruilden ze shirtjes, een mooi symbolisch gebaar. “Ik vond het heel mooi om tegen Etienne te spelen. We weten allemaal wat er gebeurd is. Gelukkig staat hij er weer, gezond, dus daar ben ik heel blij mee”, zei Brobbey tegenover ESPN. De jonge spits gaf toe dat de botsing met de doelman hem veel deed. “Ik was bang voor het ergste. Dankzij God is dat niet gebeurd. Gelukkig.”

Veel contact

“Sindsdien hebben we veel contact”, bevestigde Brobbey. Daar was Vaessen ook zeker gebaat bij. “Ja, dat is top. Dat heb ik ook al heel vaak gezegd. Het heeft ook mijn familie veel goed gedaan. Ik heb hem nooit wat kwalijk genomen, want Brian is gewoon een hele goede jongen.”

“Hij ging vol voor het duel, ik ook, dus het was gewoon pech”, blikte Vaessen terug op hét moment. “Ik stond op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Ik ben blij dat we nu hier naast elkaar staan, met al die mooie woorden van hem.”

Bijzonder cadeau

Het shirt van Brobbey krijgt een bijzondere bestemming. “Ik zou hem sowieso meteen na de wedstrijd opzoeken en mijn shirtje geven. Voor zijn zoontje, dat hadden we al besproken samen.” De sluitpost toonde zich dankbaar. “Nou, mijn zoontje is helemaal Brobbey-gek. Hij had afgelopen zomer al een shirt van Brobbey gekregen, van een vriend van me. Je weet hoe dat dan gaat met die kindjes. Ik denk dat hij het heel mooi gaat vinden.”

Twee goede gasten?

  • Ja!
  • Ja!
228+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie