BRANDNETELS voor Farioli en Priske, geen ORANJEGEVOEL! | Twee Viertje met Aad #84

Foto: BRANDNETELS voor Farioli en Priske, geen ORANJEGEVOEL! | Twee Viertje met Aad #84

Ajax en Feyenoord hebben nieuwe buitenlandse trainers en de bloemen liggen al klaar voor hen. Maar, zo legt Aad de Mos in de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad haarfijn uit, bloemen kunnen snel veranderen in brandnetels. In de laatste aflevering van het reguliere seizoen pakt de voetbalanalist uit, maar geeft hij toe: hij heeft nog lang geen Oranjegevoel op weg naar het EK en Aads Oranje EK 2024.

Twee Viertje met Aad aflevering 84: het Oranjegevoel, puntenaftrek door relschoppers, alles over de Champions League-finale, Vraag van Aad-terugblikken en een nieuwe over het EK, Feyenoord-faler Priske, Aads Oranje EK 2024

Twee Viertje met Aad wordt tijdelijk Aads Oranje EK 2024

Want Aad zal zich de komende weken klaarstomen om alsnog in oranjestemming te komen. Misschien nog geen wortelpruik, maar wel in opperbeste (kritische) mood, want vanaf woensdag 12 juni komt Aads Oranje in plaats van Twee Viertje. Vooruitblikken, meestervoorspellingen, opstellingtrucjes en keiharde spelersanalyses.

Uiteraard willen we ook jouw mening weten en dus heeft Aad alvast een Vraag van Aad over het EK. Ook kijken we in deze laatste seizoensaflevering van Twee Viertje met Aad terug naar twee eerdere Vragen van Aad. Moest PSV naar Ibiza gaan en wie gaat de Champions League winnen? Ondertussen is de Stalen Snor weer op dreef met z’n hetze tegen buitenlandse trainers en wil Aad in Raad van Aad dat de KNVB gruwelijk hard gaat optreden tegen wangedrag van ‘supporters’.

Aad komt met inside-informatie over Feyenoord-coach Priske

Match of the Weekend is uiteraard die Champions League-finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid. Hoe goed is Real eigenlijk? En zien we nou Thibaut Courtois daar weer onder de lat staan? Aad heeft inside-informatie over de nieuwe Feyenoord-coach Brian Priske en hoopt dat Dick Schreuder zijn naam gaat veranderen. Tot slotte heeft hij nog een kijktip voor de maandagavond. Voor de echte fan die niet genoeg kan krijgen van Aad de Mos. Eerst natuurlijk kijken naar deze bomvolle aflevering 84 van Twee Viertje met Aad!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft.

Welke trainer krijgt terecht de bloemen?

  • Farioli
  • Priske
  • Schreuder (Dick)
  • Aad
42+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie