‘Blunder met Wijnaldum én Henderson’

Foto: ‘Blunder met Wijnaldum én Henderson’

Georginio Wijnaldum en Jordan Henderson zijn opgeroepen voor het Nederlands elftal en het Engelse nationale team, maar daar snapt men aan tafel bij Vandaag Inside werkelijk waar helemaal niets van. “Die man heeft afscheid genomen van het voetbal…”, klinkt het onder meer.

‘Georginio Wijnaldum en Jordan Henderson opgeroepen, bizar’

In de talkshow gaat het eerst over Henderson, naar aanleiding van de Conference League-wedstrijd tussen Ajax en Aston Villa (4-0 voor de club uit Birmingham). René van der Gijp: “Al met al, is die Henderson natuurlijk ook een aankoop van niks.” Johan Derksen reageert: “Maar dat heb ik van tevoren gezegd, dat is zo’n ijverige jongen op het middenveld, maar hij voegt niks toe…”

Hélène Hendriks weet echter dat Wim Kieft wél fan is van de controleur: “Hij vindt het een fantastische speler.” Gijp snapt er helemaal niks van: “Waarom vindt Wim hem zo’n fantastische speler?” Hendriks: “Hij zet de lijnen uit, hij passt naar de juiste kleuren.” Derksen haakt weer in: “Ben je gek? Obligaat is het. Onbegrijpelijk dat die man voor het Engelse elftal geselecteerd is.”

Ronald Koeman

Daarover gesproken: Van der Gijp snapt óók niet dat Wijnaldum opgeroepen is voor Oranje: “Die man heeft afscheid genomen van het voetbal…” Hendriks: “Wat zou voor Ronald Koeman de reden zijn om hem op te roepen?” Gijp kent het antwoord: “Omdat Koeman vindt dat de Nederlandse competitie geen maatstaf is. Hij is bang dat Joey Veerman en Mats Wieffer internationaal niet kunnen…”

Vind jij dit ook bizar?

  • Ik wel
  • Ik niet
289+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie