‘Bliksemontslag Wim Jonk dreigt’

Foto: ‘Bliksemontslag Wim Jonk dreigt’

FC Volendam gaat mogelijk de tweede competitiehelft verder zonder Wim Jonk. De oefenmeester was dinsdag niet op de eerste training van de hekkensluiter van de Eredivisie aanwezig. Volgens Kees Kwakman lijkt er dan ook een onwerkbare situatie te zijn ontstaan bij Volendam.

Jonk zou in het buitenland behandeld worden aan zijn knie, maar Kwakman zegt bij ESPN dat er wat anders aan de hand is. “Dat zit toch net even wat anders. Er wordt gemeld dat hij knieproblemen heeft, maar richting de spelers is gecommuniceerd dat hij een extra week vakantie heeft genomen. Dat is best gek.”

Jonk zorgt voor onrust

Volgens Kwakman kan een deel van de selectie niet meer door één deur met de technische staf. “Bilal Ould-Chikh liep van de training af, wilde niet meer terugkomen en stond een week later in de basis. Zeefuik was vier dagen ziek, maar stond vervolgens wel in de basis tegen FC Utrecht. Henk Veerman was daar nogal verbolgen over. En Carel Eiting schijnt zijn eigen trainingsprogramma te hebben. Zo zijn er allemaal dingetjes die zich afspelen en dat zorgt voor veel onrust.”

Kwakman stelt dat ook voorzitter Jan Smit onder vuur ligt. “Er zijn berichten verstuurd vanuit de spelersgroep richting de voorzitter Jan Smit, die heeft die berichten openbaar gemaakt richting Jonk en zijn staf.” De voetbalanalist denkt dan ook dat er een bom op ontploffen staat bij Volendam. ” Er is een onwerkbare situatie ontstaan en de staf zegt niet meer met bepaalde spelers te willen werken. Vanuit de spelersgroepen klinken ook geluiden dat het niet meer gaat samen. Het is wel hommeles nu. De bom staat op barsten.”

Moet Volendam Wim Jonk ontslaan?

  • Ja, dat is wel de beste oplossing
  • Nee, gewoon laten zitten
  • Nee, praatsessie houden en koppen bij elkaar steken
408+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie