‘Bayern München hoort nieuwe domper’

Foto: ‘Bayern München hoort nieuwe domper’

Bayern München richt alle pijlen op een nieuwe doelman. Het heeft volgens BILD namelijk te horen gekregen dat het de komende maanden nog niet kan beschikken over Manuel Neuer.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Langere herstelperiode Neuer

De Duitser is al jarenlang verzekerd van een plek onder de lat, maar raakte vorig jaar plotseling geblesseerd. Dat het om een ski-ongeluk ging, maakte de situatie alleen maar pijnlijker. Neuer moest maandenlang herstellen en hoopte aan het begin van het nieuwe voetbaljaar weer fit te zijn.

Niets is echter minder waar, want op het trainingsveld heeft de keeper inmiddels een terugslag gehad. Het zorgt ervoor dat hij naar verluidt de komende acht tot tien weken nog niet kan opdraven. Tegelijkertijd gaat het om een schatting, waardoor het niet uit te sluiten valt dat Neuer nog later terug is.

Zoektocht Bayern München

Het betekent dat Bayern München inmiddels naar een vervanger op zoek is. Yann Sommer kwam een half jaar geleden nog van Borussia Mönchengladbach over, maar hem kunnen de Duitsers niet meer opstellen. Hij is namelijk onlangs vertrokken om bij Internazionale André Onana op te volgen.

En dus moet de club het de komende periode doen met Sven Ulreich, die in het oefenduel met AS Monaco een uitstekende indruk achterliet. Het clubbestuur aast echter op een vervanger en zou verschillende spelers op het oog hebben. Onder meer Gerónimo Rulli, de huidige keeper van Ajax, zou op het verlanglijstje staan.

Is Neuer nog altijd goed genoeg voor Bayern München?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
1346+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie