‘Ajax ‘gered’ door Kenneth Taylor-transfer’

Foto: ‘Ajax ‘gered’ door Kenneth Taylor-transfer’

Vraag de Ajax-supporters momenteel welke speler van hun club ze het liefst zien vertrekken, en negen van de tien fans zullen op de proppen komen met de naam van Kenneth Taylor. Er gloort echter licht aan de horizon voor de ‘depressieve’ aanhang van de Amsterdammers, want de middenvelder lijkt er daadwerkelijk goed op te staan bij de nodige grootmachten.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Kenneth Taylor naar de Premier League?

De (vermeende) belangstelling van Tottenham Hotspur is het nieuwst. Met het oog op de zomer zijn The Spurs naar verluidt in de markt voor een nieuwe middenvelder en volgens insider Dean Jones (92.500 volgers op X) maakt Taylor een goede kans om naar Londen te verhuizen…

Londen is niet de enige mogelijke bestemming van de Ajacied, die afgelopen donderdag nog uitgefloten werd, want TEAMtalk weet dat ook Manchester City, Manchester United, Newcastle United én Aston Villa de international van Oranje al hebben gescout. Of zij echter ook bereid zijn om de trekker over te halen, is volstrekt onbekend.

De marktwaarde van Taylor wordt geschat op tien miljoen euro, maar gezien zijn jonge leeftijd (hij wordt in mei 22 jaar oud), zal Ajax wel wat hoger in de boom zitten. Voor een Premier League-club lijkt de middenvelder echter wel betaalbaar te zijn.

‘Ajax-publiek mag fluiten’

Valentijn Driessen zei onlangs in de podcast Kick-Off tegen zijn kompaan Mike Verweij: “Zo jong is Taylor niet meer hè, Mike. Hij is ook bij een WK geweest, dus op een gegeven moment mogen de supporters van Ajax hem gewoon uitfluiten en hun onvrede uiten. Je kan daar ook heel goed uitkomen, heeft Daley Blind bewezen. Je moet dan een grote jongen zijn. Het is profvoetbal, dus je moet ook wat kunnen incasseren.”

Verkopen?

  • Alsjeblieft
  • Nee
8372+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie