Advocaat laat grote droom uitkomen: “Mega blij”

Foto: Advocaat laat grote droom uitkomen: “Mega blij”

Rayvien Rosario maakte afgelopen week onderdeel uit van de selectie van Curaçao. Voor het negentienjarige talent was het een droom die uitkwam, zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Debuut Rosario voor Curaçao

Onlangs sprak Rosario in een interview met Soccernews.nl al uitgebreid over zijn ambities. Niet alleen hoopte hij dat hij bij Sparta Rotterdam een basisplek zou veroveren, ook wilde hij voor Curaçao uitkomen. En die droom werd na het interview sneller realiteit dan hij had kunnen denken.

Adovcaat besloot hem namelijk mee te nemen. “Ik was al wel gefocust op het eerste elftal van Curaçao, maar had niet verwacht dat ik er nu al bij zou zitten. Ik zat op m’n kamer toen ik van de teammanager een bericht kreeg. Ik heb gelijk m’n moeder gebeld en heb het iedereen verteld. Ik was mega blij”, aldus Rosario.

Deelname aan kwalificatie WK 2026 nieuw doel

Komende zomer begint de kwalificatie voor het wereldkampioenschap van 2026. Advocaat gaat met zijn team een poging wagen om het toernooi te bereiken, aangezien de Verenigde Staten, Mexico en Canada zich vanwege het organiseren automatisch hebben gekwalificeerd.

Rosario hoopt er over een paar maanden weer bij te zijn. “Ze zeggen altijd: dream big. Dat blijf ik ook altijd doen. Dit heeft alleen God voor mij kunnen bepalen. Daar ben ik dankbaar voor. Niemand had verwacht dat ik er nu al bij zou zitten. Alles gebeurt met een reden. En het kan zomaar gek lopen hè.”

Gaat Curaçao het WK bereiken?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
151+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie