Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Zo wil Feyenoord toeslaan op de transfermarkt

Foto: Zo wil Feyenoord toeslaan op de transfermarkt

Feyenoord heeft een oogje op Julián Carranza van Philadelphia Union, zo weten we inmiddels. Maar we weten nu óók hoe de Rotterdammers precies toe hopen te slaan. Met die informatie komt The Athletic op zaterdagavond namelijk naar buiten.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Feyenoord-plan met Julián Carranza onthuld

Carranza beschikt over een aflopend contract bij zijn Major League Soccer-werkgever, wat betekent dat hij na het huidige seizoen, in december van dit kalenderjaar dus, transfervrij is. Volgens het bovengenoemde medium, dat te boeken staat als zeer betrouwbaar, wil Feyenoord zijn doelwit een zogenaamd ‘pre-contract’ laten ondertekenen, een voorcontract dus. Staat die krabbel eenmaal, dan kan algemeen directeur Dennis te Kloese om de tafel gaan met de clubleiding in Philadelphia om een eerdere overstap uit het vuur te slepen.

1908.nl berichtte eerder vandaag al: “Julián Carranza heeft zich in de kijker gespeeld bij Feyenoord. De Rotterdammers lijken later deze window verder concreet te worden om de spits over te nemen van Philadelphia Union. De eerste lijntjes zijn vanuit Rotterdam uitgeworpen om een transfer te bespreken.”

Daarnaast meldde de fansite: “Volgens ingewijden staat Carranza positief tegenover een overstap naar de Eredivisie en gaat Feyenoord zich later officieel melden bij Philadelphia Union.” Voor die club heeft de 24-jarige Argentijn inmiddels 94 wedstrijden gespeeld, waarin hij goed was voor 43 doelpunten en 20 assists.

Mooi plan?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
979+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie