Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Argentijn is vervanger Santiago Giménez’

Foto: ‘Argentijn is vervanger Santiago Giménez’

Het is geen geheim dat Santiago Giménez goed in de markt ligt, al was zijn tweede seizoenshelft misschien niet helemaal om over naar huis te schrijven. Het lijkt er desondanks op dat Feyenoord zich al voorbereidt op een verkoop, want de Rotterdammers hebben al een opvolger geïdentificeerd: Julián Carranza van Major League Soccer-club Philadelphia Union.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Julián Carranza naar Feyenoord’

1908.nl meldt op zaterdagavond: “Julián Carranza heeft zich in de kijker gespeeld bij Feyenoord. De Rotterdammers lijken later deze window verder concreet te worden om de spits over te nemen van Philadelphia Union. De eerste lijntjes zijn vanuit Rotterdam uitgeworpen om een transfer te bespreken.”

Carranza speelde in de MLS voor Inter Miami, waar Lionel Messi en zijn vrienden momenteel furore maken. Bij Philadelphia Union volgde zijn échte doorbraak echter, met 43 doelpunten en 20 assists in 94 wedstrijden.

Vervanger Santiago Giménez?

“De Rotterdammers zien hun kans schoon om toe te slaan voor Carranza, die veel gelijkenissen toont met Santiago Giménez”, vervolgt het bovengenoemde medium. “De club anticipeert met de eerste bewegingen om Carranza te strikken op eventueel verloop, maar de wens is al langer om drie spitsen in de selectie te hebben.”

Volgens 1908 staat Feyenoord in nauw contact met het kamp van de 24-jarige Argentijn én Carranza zelf, om een overstap bespreekbaar te maken. “Volgens ingewijden staat Carranza positief tegenover een overstap naar de Eredivisie en gaat Feyenoord zich later officieel melden bij Philadelphia Union.”

Goed doelwit?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
526+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie