Wedden bij Unibet: wie wordt kampioen van de Eredivisie?

Foto: Wedden bij Unibet: wie wordt kampioen van de Eredivisie?

Nog maar eventjes geduld en het nieuwe Eredivisie-seizoen gaat al weer van start! Sc Heerenveen en Sparta Rotterdam openen het bal op 5 augustus in het Abe Lenstra Stadion en de rest volgt daarna. Maar… kunnen we al voorspellen welke club kampioen wordt? En hoeveel geld kun je daarmee verdienen bij bookmaker Unibet?

Ajax

Laten we in Amsterdam beginnen, bij de regerend landskampioen van de Nederlandse competitie, Ajax. In onze hoofdstad is het al de hele zomer een komen en gaan van spelers én er heeft natuurlijk een trainerswissel plaatsgevonden: Alfred Schreuder in, Erik ten Hag out. Daarnaast verkochten de Amsterdammers (onder meer) Sébastien Haller (Borussia Dortmund), Lisandro Martínez (Manchester United) en Ryan Gravenberch (Bayern München), waarnaast Noussair Mazraoui (eveneens Bayern) en André Onana (Internazionale) transfervrij andere oorden opzochten.

Daar staat dan weer tegenover dat Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur), Calvin Bassey (Rangers FC), Brian Brobbey (RB Leipzig), Francisco Conceição (FC Porto) en Owen Wijndal (AZ) zich sinds kort Ajacied mogen noemen.

De koopwoede in onze hoofdstad (een totale uitgave van ongeveer tachtig miljoen euro) betekent dat Ajax wederom topfavoriet is voor de titel. En dat komt ook naar voren uit de odd van Unibet voor een prolongatie van het kampioenschap: 1.65.

PSV

PSV heeft echter óók niet stilgezeten. De Eindhovenaren verkochten Ritsu Doan (SC Freiburg) en Mario Götze (Eintracht Frankfurt), waar Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv) de deur van het Philips Stadion transfervrij achter zich dichttrok. Daarnaast vond er ook in de lichtstad van Nederland een trainerswissel plaats: Roger Schmidt committeerde zich aan het Portugese SL Benfica en hij werd opgevolgd door Ruud van Nistelrooy. Aanwinsten genoeg, bijvoorbeeld: Xavi Simons (Paris Saint-Germain), Luuk de Jong (Sevilla), Guus Til (Spartak Moskou), Walter Benítez (OGC Nice) en Ki-Jana Hoever (Wolverhampton Wanderers).

De oefenuitslagen van PSV vallen misschien een beetje tegen (onder andere 2-2 tegen Cercle Brugge en verliespartijen tegen Villarreal (1-2) en Arminia Bielefeld (0-4)), maar Unibet ziet de Eindhovenaren als dé grote uitdager van Ajax, met een quotering van 2.75.

Feyenoord

Feyenoord cashte flink voor Luis Sinisterra (Leeds United) en Tyrell Malacia (Manchester United), maar heeft zich zelf nog niet echt doen gelden op de markt. Javairô Dilrosun kwam over van Hertha BSC en ook Danilo Pereira (Ajax) voegde zich bij de selectie van trainer Arne Slot, die in het voorbije seizoen natuurlijk de Conference League-finale bereikte met zijn ploeg.

De coach liet onlangs weten: “Bouwen is wat ik de afgelopen jaren ook heb gedaan. Ik ben iemand die graag ziet dat zijn werk op de juiste waarde wordt geschat. Als ik iets voel binnen deze club bij de spelers, directie en supporters, dan is het waardering. Zonder namen te noemen, krijg ik van spelers die vertrokken zijn persoonlijke appjes waarin ze hun gevoel beschrijven. Dat is voor mij net zoveel waard als een prijs.” Titelwinst van Feyenoord is in potentie verreweg het waardevolst, met een odd van liefst 12.00!

Andere gegadigden?

Zijn er nog andere gegadigden? Laten we eerlijk zijn: hoogstwaarschijnlijk niet. Toch kun je bij Unibet ook nog inzetten op AZ (18.00), FC Utrecht (51.00), Vitesse (51.00), FC Twente (81.00) én FC Groningen (151.00). Ontzettend lucratief áls het gebeurt, maar de kans is klein.

Overige weddenschappen

Unibet heeft nog een hele hoop andere ‘outrights’ voor je in de aanbieding. Je kunt er bijvoorbeeld inzetten op de Eredivisie-topscorer, met De Jong (4.00), Brobbey (6.00), Cody Gakpo (9.00), Dusan Tadic (9.00) en Ricky van Wolfswinkel (9.00) als favorieten. Daarnaast is het ook mogelijk om een ‘assistkoning’ aan te wijzen, waarbij Tadic (1.85), Gakpo (6.00), Jesper Karlsson (9.00), Joey Veerman (9.00) en Bergwijn (9.00) vooroplopen. Daarnaast is de bookie op zoek naar de beste Eredivisie-club van het noorden: wordt dat Groningen (2.40), Heerenveen (2.40), SC Cambuur (6.00) of toch FC Emmen (9.00)?

 

Unibet

Ons land telt inmiddels een flink aantal gelicentieerde bookmakers, maar er kan er maar één de grootste zijn. Die eer is weggelegd voor… Unibet, een wedkantoor dat het zelfs voor elkaar heeft gekregen dat er in de volksmond gesproken wordt van ‘een Unibetje zetten’ in plaats van ‘een wedje’. Inmiddels hoort de ‘bookie’ er weer helemaal bij (Unibet heeft een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit). En om dat te vieren biedt de bookmaker jou een mooie bonus aan: €40 aan freebets bij €10 inzet! Claim hier jouw welkomstcadeautje!

Check de odds alsjeblieft zelf voordat je inzet. De quoteringen in dit artikel zijn op het moment van schrijven juist, maar kunnen natuurlijk veranderen!

Wie wordt kampioen?

  • Ajax
  • PSV
  • Feyenoord
358+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie