‘Wat Van Seumeren heeft gezegd? Ik heb geen idee’

Foto: ‘Wat Van Seumeren heeft gezegd? Ik heb geen idee’

De maat is vol voor FC Utrecht-grootaandeelhouder Frans van Seumeren. De Domstedelingen gingen vandaag kopje onder tegen Go Ahead Eagles door een tegendoelpunt dat diep in de blessuretijd van de tweede helft viel, en daarna toog de ‘Utrecht-baas’ naar de kleedkamer om ‘zijn’ spelers op een tirade te trakteren.

Frans van Seumeren in Utrecht-kleedkamer

Taylor Booth verstond er echter helemaal niks van, zo zegt hij tegen De Telegraaf: “Wat hij heeft gezegd? No idea, it was in Dutch.” Ramon Hendriks verstond het natuurlijk wél: “Ik was niet verbaasd dat hij in de kleedkamer kwam. We zijn allemaal teleurgesteld en hij was ook teleurgesteld. Wat er gezegd is, moet tussen de Utrecht-muren blijven.”

Oefenmeester Michael Silberbauer was óók niet verbaasd: “Ik heb het wel eens eerder meegemaakt. Waar dat was? Dat doet er niet toe. Dit heeft allemaal te maken met emoties. Hij is teleurgesteld en dat zijn we allemaal. Hij wilde winnen, en dat wilden we allemaal. We zijn geen van allen tevreden en moeten nu een manier zien te vinden om dit om te draaien. Het is een negatieve spiraal en daar moeten we uit zien te komen.”

De Deen kent bepaald geen makkelijke tijden in Utrecht: “Het is momenteel moeilijk. Het is niet vandaag begonnen. We zaten al in een negatieve spiraal. Nu moeten we het bloeden zien te stoppen en een manier zien te vinden om hier uit te komen. We moeten als team dichter bij elkaar komen. We moeten het weer positief zien te krijgen.”

Heeft dit geholpen?

  • Ik denk het wel
  • Ik denk het niet
255+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie