‘Walgelijke actie Ten Hag’

Foto: ‘Walgelijke actie Ten Hag’

De druk op Erik ten Hag lijkt steeds groter te worden. De Nederlandse manager kent een moeizame start van het seizoen bij Manchester United. Sportief gaat het nog niet voor de wind, maar ook naast het veld zou het niet lekker lopen. Oud-topvoetballer Alan Brazil onthult dat er vanuit de selectie steeds meer onvrede is over het functioneren van Ten Hag.

Gelukkige overwinning voor Ten Hag

Afgelopen weekend kon Ten Hag enigszins de druk van de ketel wegnemen door een gelukkige late overwinning op Brentford. Dankzij twee goals van Scott McTominay in blessuretijd won United uiteindelijk nog met 2-1. Desondanks staat United nog altijd op een teleurstellende tiende plaats en gingen beide Champions League-wedstrijden ook al verloren.

Naast de huidige sportieve malaise zou Ten Hag ook om twee andere redenen er niet goed opstaan bij de spelersgroep van United. Daarbij zou het gaan om de behandeling van Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho. De Portugese superster vertrok vorig seizoen door de achterdeur bij United, nadat Ten Hag hem op een zijspoor had gezet. Sancho raakte enkele weken geleden uit de gratie bij Ten Hag.

Spelersgroep zegt vertrouwen in Ten Hag op

Bij talkSPORT vertelt Brazil dat de spelersgroep van United niet veel vertrouwen heeft in Ten Hag. “Je moet altijd voorzichtig zijn met het nieuws dat je brengt, maar ik heb van een goede bron die met een speler binnen de United-selectie heeft gesproken dat de spelers het absoluut niet zien zitten in Ten Hag.” Volgens de oud-prof is Ten Hag niet goed in de omgang met spelers. “Waar de spelers van walgen, is allereerst de manier waarop Ten Hag Cristiano Ronaldo heeft behandeld. En de spelers vinden allemaal dat Sancho een speler is die enorm hard werkt.”

Zie jij Ten Hag het seizoen afmaken bij United?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
10844+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie