Voorspelling: PSV wil schandvlek uitwissen tegen Go Ahead Eagles

Foto: Voorspelling: PSV wil schandvlek uitwissen tegen Go Ahead Eagles

Een uitgekleed PSV ging alsnog met goede moed de tweede seizoenshelft in. Maar afgelopen week werd deze hervat met een pijnlijke nederlaag. Go Ahead verloor ook voor het eerst in tijden, maar dat zal toch als minder pijnlijk worden gezien. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijd PSV – Go Ahead Eagles.

PSV: teaminfo en vorm

Dat Cody Gakpo zou vertrekken, is waarschijnlijk wel iets waarmee PSV-trainer Ruud van Nistelrooij rekening had gehouden. Maar dat daarna ook Noni Madueke zou vertrekken, dat Luuk de Jong een blessure zou oplopen en dat vervangers in de voorhoede nog op zich laten wachten; dat zal harder aankomen. Van Nistelrooij wordt in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer direct voor flinke uitdagingen gesteld.

En dan volgde ook nog eens een 1-0-nederlaag bij degradatiekandidaat FC Emmen. Aangevuld met gelijke spelen tegen Sparta (0-0) en Fortuna Sittard (2-2) en een nipte 1-0-zege op Vitesse, gaat het nog niet bepaald crescendo bij de Eindhovenaren. De achterstand op Feyenoord en AZ is nu respectievelijk zes en vier punten. In vier van de laatste vijf thuisduels wist PSV wel de nul te houden.

Gakpo en Madueke zijn dus vertrokken, maar ook De Jong is er niet bij voorin. Olivier Boscagli is nog geblesseerd, waar Mauro Júnior een schorsing moet uitzitten. Zodoende is de kans groot dat Xavi Simons weer onderdeel van de voorhoede gaat uitmaken, waar hij samen met Johan Bakayoko en Anwar El Ghazi voor gevaar zou zorgen. Guus Til moet dan achter de aanval de impulsen verzorgen.

PSV houdt de nul

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Go Ahead Eagles: teaminfo en vorm

De eerste vijf wedstrijden van dit seizoen leverden tezamen geen enkel punt op voor Go Ahead Eagles. AZ, PSV, FC Groningen, Sparta en Feyenoord waren allemaal te sterk. Het leek een kansloos seizoen te worden, maar toen stelde het team van René Hake orde op zaken. Vanaf de 2-3-zege op FC Volendam op 9 september begon een ongeslagen reeks die deze week eindigde tegen AZ, op 25 januari. De Alkmaarders waren midweeks op de Adelaarshorst met 1-4 duidelijk te sterk.

In de tussentijd werden dertien officiële wedstrijden op een rij niet verloren, wat een enorme prestatie is voor de Deventenaren. Zodoende lijkt de doelstelling van handhaving weer een stuk gemakkelijker geworden. Maar de club is nog niet veilig, want momenteel is het gat tussen de nummer zestien en Go Ahead wel nog maar zes punten.

Philippe Rommens is al een tijdje geblesseerd, maar sinds kort moet Go Ahead Eagles het ook stellen zonder Bas Kuipers, die een fikse blessure opliep. Tegen PSV zal Mats Deijl waarschijnlijk opnieuw als linksback spelen, waardoor er rechts een plekje is voor Jamal Amofa. Voorin hangt veel af van de creativiteit van de IJslander Willum Þór Willumsson.

No Operators Found

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wedtip PSV – Go Ahead Eagles

PSV is erop gebrand om revanche te nemen voor de pijnlijke nederlaag tegen FC Emmen, maar met Go Ahead Eagles is er een tegenstander die de huid duur zal verkopen. Op papier is de thuisploeg wel de favoriet, maar de kans is groot dat het beide teams niet gaat lukken de nul te houden. Tip: wedden op ‘beide teams scoren’. Deze weddenschap heeft een odd van 2.02 bij Unibet.

Beide teams scoren

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

10+ Votes

*Odds zijn ingevoerd en gecontroleerd op het moment van schrijven en kunnen veranderen na publicatie.

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

11:29
0+
‘Davies moet nog een jaar wachten op toptransfer’
11:16
2+
Mario Gómez plaatst Neuer naast Messi
10:57
33+
Johan Derksen niet te spreken over NOS-verslaggever: “Hij vindt ook nog dat hij heel goed is”
10:37
46+
‘Nieuwe geïnteresseerde in Gravenberch’
10:20
12+
“De KNVB-beker is een soort antipool van de Super League geworden”
10:07
30+
Cillessen wil geschiedenis schrijven met NEC
10:00
27+
Legendes offeren zich op voor het goede doel: “3 dagen spierpijn”
09:44
69+
‘Opvolger Ten Hag staat klaar’
09:19
50+
‘Van Bommel op lijstje van Italiaanse topclub’
09:05
29+
AS Roma voelt zich benadeeld door Italiaanse bond
09:00
42+
Legends blikken exclusief vooruit op bijzonder duel met Ajax
08:42
24+
Blinker kijkt met plezier naar de buitenspelers van Feyenoord
08:19
65+
Hancko over moeizaam begin van zijn carrière: “Ik voelde me de flop van de Serie A”
23:36
162+
Kieft laakt Barça: “Helemaal niet zo goed elftal”
23:30
257+
“Bijlow gaat na de bekerfinale weer keepen”
23:14
226+
Verweij tipt Ajax-leiding: “Een verbetering”
23:02
527+
‘Gemeente draait Feyenoord de nek om’
22:50
4+
Juventus ontsnapt met gelijkspel
22:45
612+
Doorbraak bij Feyenoord? “Een opening”
22:30
239+
Hélène Hendriks onthult ‘nieuwe Heerenveen-trainer’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie