Voorspelling Nederland – IJsland: Oranje scoort erop los

Foto: Voorspelling Nederland – IJsland: Oranje scoort erop los

De uitzwaaiwedstrijd van het Nederlands elftal tegen IJsland belooft een interessante ontmoeting te worden. Hier presenteren wij de belangrijkste odds en voorspellingen voor dit duel. Kan Oranje de prestatie tegen Canada doortrekken naar de ontmoeting met IJsland?

Oranje favoriet bij de bookmakers

Volgens de 1×2-odds bij de bookmakers is Nederland duidelijk de favoriet voor dit duel. Dit is niet vreemd gezien de overtuigende 4-0 overwinning op Canada. Hoewel IJsland zich niet wist te plaatsen voor het EK liet het een sterke indruk achter door hun verrassende 0-1 overwinning op EK-favoriet Engeland in een eerdere oefenwedstrijd.

🇳🇱 Vs 🇮🇸 : Staat Nederland in de rust al voor?

Nederland begon onwennig tegen Canada, maar kwam na ongeveer dertig minuten goed in de wedstrijd en creëerde meerdere kansen. Ondanks een 0-0 ruststand had Oranje kansen op een vroege voorsprong. Ook tegen IJsland zullen er kansen zijn. Als IJsland op achterstand komt is het onwaarschijnlijk dat het terug zal vechten, en zullen de spelers vooral proberen een grote nederlaag te voorkomen.

Rust/Eindresultaat: Nederland/Nederland

Weddenschap Odd
Win 50x je inzet als Nederland wint! Unibet
50
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 10 juni 2024 14:31.

Speler om op te letten en wedden: Memphis Depay

Het is nog niet zeker welke spelers tegen IJsland aan de aftrap zullen verschijnen. Memphis Depay lijkt echter verzekerd van een basisplaats. Bondscoach Ronald Koeman verklaarde tijdens een persconferentie dat Depay nog negentig minuten nodig heeft, iets wat tegen Canada niet lukte. In dat duel scoorde Memphis en was hij dicht bij een assist. De vraag is of hij deze lijn kan doortrekken tegen IJsland.

Memphis Depay scoort en geeft een assist

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Voorspelling Nederland IJsland

Nederland toonde tegen Canada al een prima aanvallend spel. In de uitzwaaiwedstrijd zullen de spelers het publiek willen vermaken met goed voetbal en veel doelpunten. Een over/under weddenschap lijkt daarom passend. Onze wedtip is om in te zetten op meer dan 2,5 doelpunten door Oranje. Deze weddenschap heeft een odd van 1.72 bij Unibet.

Tip: Wil je meer informatie over de ontmoeting tussen Nederland en IJsland? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
1.72
Totaal aantal doelpunten door Nederland: Meer dan 2,5

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie