‘Volgende Eredivisie-spits vertrekt naar Rusland’

Foto: ‘Volgende Eredivisie-spits vertrekt naar Rusland’

Saïd Hamulic lijkt zijn loopbaan te vervolgen bij Lokomotiv Moskou. Zijn werkgever Toulouse onderhandeld met de Russische club over de Vitesse-huurling, die mag vertrekken uit Arnhem. De onderhandelingen met de Russen gaat dan ook buiten de Eredivisie-hekkensluiter om.

Na Ugalde is ook Hamulic op weg naar Rusland

De laatste dagen was er weer veel te doen of onderhandelingen met Russische clubs. FC Twente deed dat wel met Spartak Moskou en vond een akkoord rondom de transfer van Manfred Ugalde. Hamulic lijkt de volgende spits die op weg is naar de Premjer Liga, stelt De Gelderlander. Dit gaat echter buiten Vitesse om, dat hem huurt van Toulouse. De Ligue 1-club zit wel om de tafel met Lokomotiv.

Weinig perspectief in Arnhem

Hamulic ziet een move naar Rusland wel zitten, en kan er naar verluidt stevig cashen. De 23-jarige huurling komt in het GelreDome weinig meer in het stuk voor. De Bosnisch international kreeg van Phillip Cocu nog geregeld speelminuten, maar onder interim-trainer Edward Sturing is hij op het tweede plan terecht gekomen. Hij wil de laatste dagen van de transferwindow dan ook aangrijpen om van club te verandering.

Toulouse neemt de spits ook niet terug, aangezien er bij hen ook geen uitzicht is op veel speeltijd. Rusland vormt zo een uitweg voor alle betrokkenen. Met een vertrek van Hamulic krijgt Vitesse weer wat ruimte op de loonlijst. Zij salaris bedraagt volgens de berichtgeving circa 200.000 euro. Dat kan gebruikt worden om een nieuwe spits te halen. Daar is in Arnhem een grote behoefte aan: de club staat onderaan in de eredivisie en heeft een groot gebrek aan scorend vermogen.

Snap je dat hij zo graag naar Rusland wil?

  • Ja, gaat er financieel heel erg op vooruit
  • Nee, moet je niet willen
419+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie