‘Verrassende transferwending voor Tagliafico’

Foto: ‘Verrassende transferwending voor Tagliafico’

Nicolás Tagliafico mag zich verheugen op belangstelling van Manchester United. De Argentijn, die onder contract staat bij Olympique Lyon, was ook even in beeld bij Ajax, maar bleek voor de Amsterdammers een onhaalbare optie. Manager Erik ten Hag zou nog graag een nieuwe linksback aan zijn selectie willen toevoegen vanwege het blessureleed bij Luke Shaw en Tyrell Malacia.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

United op zoek naar nieuwe linksback

De linksbackpositie is momenteel onderbezet bij United, dat afgelopen zondag tegen Nottingham Forest niet kon beschikken over Shaw en Malacia. Rechtsback Diogo Dalot moest daardoor min of meer noodgedwongen tegen Forest als linksback spelen. Transferexpert Fabrizio Romano weet te melden dat United meerdere linksback op het oog heeft om de problemen op te lossen.

Onder meer Marc Cucurella (Chelsea), Marcos Alonso (FC Barcelona) en Sergio Reguilón (Tottenham Hotspur) zouden volgens Romano op het lijstje van United staan. Daarnaast zou Ten Hag ook Tagliafico op het lijstje hebben gezet, waarmee hij eerder samenwerkte bij Ajax. “Ten Hag kent hem goed”, schrijft Romano.

United kijkt naar alternatief voor Amrabat

Tagliafico werd eerder al in verband gebracht met een overgang naar Ajax, maar de Amsterdammers hebben met zijn jongere landgenoot Gastón Ávila inmiddels al een alternatief aangetrokken. Daarnaast zou volgens The Telegraph United een surprise move willen plegen voor de Deense middenvelder Pierre-Emile Hojbjerg. De middenvelder zou als mogelijk alternatief kunnen gelden voor Sofyan Amrabat, die ook in de belangstelling staat van United.

Zou Tagliafico een aanwinst zijn voor United?

  • Ja, absoluut
  • Nee, kunnen beter een van die andere linksbacks halen
2529+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie