Vermoedelijke opstelling PSV tegen FC Twente: Bosz mist tweetal

Foto: Vermoedelijke opstelling PSV tegen FC Twente: Bosz mist tweetal

PSV gaat zich aanstaande zondag (aftrap 20:00 uur) proberen te herpakken na de uitschakeling in de Champions League door Borussia Dortmund. De tegenstander is echter een lastige; de nummer drie van de ranglijst, FC Twente.

PSV tegen FC Twente nog zonder Ismael Saibari en Noa Lang

Belangrijk is dan ook dat de spelers van trainer Peter Bosz fysiek gezien allemaal goed zijn teruggekeerd vanuit Duitsland. “Er zijn echt wel spelers met lichte klachten uit die intense wedstrijd tegen Dortmund gekomen. Maar ik denk dat het uiteindelijk voor zondag wel meevalt”, vertelt Bosz op de persconferentie vrijdagmiddag.

Naast de langer uitgeschakelde Noa Lang zal ook Ismael Saibari nog niet inzetbaar zijn tegen Twente. “Het idee is dat Saibari na de interlandperiode weer inschuift”, meldt Bosz.

Straatlengte voorsprong

In de Eredivisie zijn er nog negen speelrondes te gaan, PSV staat al tien punten voor op runner-up Feyenoord. Twente staat op zestien punten achterstand. Eerder dit seizoen won PSV al met 0-3 (na rode kaart Mees Hilgers) en 3-1 (in de KNVB Beker) van de Tukkers.

Vermoedelijke opstellingen PSV en FC Twente

PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Tillman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Twente: Unnerstall; Brenet, Bruns, Pröpper, Smal; Sadílek, Kjölö, Steijn; Rots, Van Wolfswinkel, Vlap.

Saibari is de beste ‘nummer 10’ van PSV

  • Eens
  • Oneens
259+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie