‘Varane krijgt niet te weigeren aanbod uit Saudi-Arabië’

Foto: ‘Varane krijgt niet te weigeren aanbod uit Saudi-Arabië’

Raphaël Varane is een van de spelers bij Manchester United die mag vertrekken aan het einde van dit seizoen. De 30-jarige Fransman heeft een grote naam in de voetballerij. Al-Ittihad probeert Varane te verleiden om naar Saudi-Arabië te verkassen. Hij zou daar 30 miljoen euro per jaar kunnen verdienen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Varane kan 30 miljoen euro per jaar krijgen in Saudi-Arabië

Manchester United wil af van een aantal selectiespelers. Varane hoort bij deze groep en mag dus vertrekken uit Engeland. In Saudi-Arabië zijn ze gek op Europese vedettes die het aanzien van de competitie omhoog kunnen krikken. Varane is nog altijd maar 30-jaar oud en daarmee is hij een interessant target voor de clubs. Volgens journalist Ben Jacobs heeft Al-Ittihad wel interesse in die diensten van Varane. De Fransman kan 30 miljoen euro per jaar gaan verdienen, mocht hij echt naar Saudi-Arabië over willen stappen.

Bij Al-Ittihad spelen momenteel al meerdere topspelers. Afgelopen zomer werden N’Golo Kanté, Jota, en Karim Benzema aangetrokken door de club. In de achterhoede heeft de club nog geen echte vedette staan. Luiz Felipe kwam over van Real Betis, maar is geen speler van het kaliber Varane.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie