Van Wonderen reageert op eigen toekomst

Foto: Van Wonderen reageert op eigen toekomst

Kees van Wonderen weet nog niet of hij volgend seizoen nog werkzaam is voor sc Heerenveen. De hoofdtrainer loopt in de zomer uit zijn contract, maar een beslissing over zijn toekomst is nog niet genomen.

Heerenveen-trainer staat open voor verlenging

Van Wonderen zou eigenlijk al in de winterstop in gesprek met sc Heerenveen. Dat gesprek werd aanvankelijk naar februari verschoven, maar moet nog altijd plaatsvinden. Dat gaat snel gebeuren. De oud-Feyenoorder staat zelf niet onwelwillend tegenover een langer verblijf. “Er ligt hier nog steeds een uitdaging”, vertelt hij aan Omrop Fryslân.

Volgens Van Wonderen is die uitdaging ‘behoorlijk’. “Maar dat is juist waar ik voor koos. Dat is ook niet veranderd, maar om die uitdaging vorm te geven moet je wel samen optrekken en over bepaalde zaken hetzelfde denken. Daar ga ik met Ferry (algemeen directeur Ferry de Haan, red.) over praten.”

Prima reeks

Met negen punten uit vier wedstrijden kent Heerenveen een prima reeks. “Ik denk dat wij een aardige ontwikkeling doormaken. Bovendien koppelen we dat nu ook aan betere cijfers. De laatste twee wedstrijden hebben we nul tegengoals en maken we er zes.”

Heerenveen voerde inmiddels al een oriënterend gesprek met Maurice Steijn. De voormalig Ajax-trainer is niet de enige kandidaat in Friesland, maar De Haan benadrukte dat ook een langer verblijf van Van Wonderen nog op tafel ligt.

Moet Heerenveen verlengen met Van Wonderen?

  • Ja
  • Nee
429+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie