‘Van Wolfswinkel blijft Twente trouw en zegt ‘nee’ tegen Eredivisionist’

Foto: ‘Van Wolfswinkel blijft Twente trouw en zegt ‘nee’ tegen Eredivisionist’

FC Utrecht weet Ricky van Wolfswinkel niet te verleiden tot een terugkeer in de Galgenwaard. De Domstedelingen probeerde het bij de 34-jarige spits, maar hij blijft liever FC Twente trouw.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Utrecht wilde spits terughalen

Dat nieuws brengt Dennis van Bergen in het Algemeen Dagblad. Trainer Ron Jans werkte succesvol samen met Van Wolfswinkel bij Twente, en zag een hereniging wel zitten. De afgelopen weken viel zijn naam steeds vaker in Utrecht, ook werd hij bij Vitesse aan nog een andere oude werkgever gelinkt.

“Maar de routinier heeft, ondanks zijn reserverol bij FC Twente, geen plannen om terug te keren in Galgenwaard. Daarvan is Jans op de hoogte”, schrijft de journalist. “In de zoektocht naar de ideale elf is het vinden van een ‘nieuwe’ Tasos Douvikas topprioriteit voor FC Utrecht.”

Spitsenprobleem na vertrek Douvikas

Jans heeft moeite om een geschikte nummer 9 te vinden in zijn selectie. De voorbije wedstrijden kreeg Isac Lidberg de voorkeur, de Zweedse spits maakte afgelopen weekend pas zijn eerste Eredivisie-treffer namens Utrecht. Eerder kregen onder meer Anthony Descotte en Mats Seuntjens een kans in de punt van de aanval. Van Wolfswinkel werd voor komende transferperiode als optie gezien, maar tot een terugkeer komt het dus niet. De Utrechter speelde tussen 2009 en 2011 al voor de club.

Het spitsenprobleem ontstond na het vertrek van Douvikas afgelopen zomer uit Nederland. De Griekse spits verdiende na een zeer succesvol seizoen een transfer naar Celta de Vigo voor 12 miljoen euro.

Was Van Wolfswinkel een goede optie geweest?

  • Zeker wel
  • Nah…
167+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie