Van ‘t Schip ziet tweetal spoedig terugkeren

Foto: Van ‘t Schip ziet tweetal spoedig terugkeren

John van ‘t Schip kan binnen een afzienbare periode weer beschikken over Devyne Rensch, zo meldt Voetbal International. Ook het herstel van het Belgische talent Mika Godts zou voorspoedig verlopen.

Positief nieuws over Rensch

Zaterdagavond kreeg Ajax met een tegenslag te maken, toen Rensch al na een half uur het veld moest verlaten. De verdediger, die tegen PSV als linksback was opgesteld, kon niet verder en liet zich vervangen door Borna Sosa. De vrees ontstond dat Rensch er lang uit zou zijn, maar de situatie lijkt toch anders te liggen.

Het is namelijk de verwachting dat hij binnen enkele dagen weer op het trainingsveld zal verschijnen. De wedstrijd van aankomend weekend tegen sc Heerenveen komt naar verluidt echter nog te vroeg, waardoor hoofdtrainer John van ‘t Schip een andere speler zal moeten opstellen. Sosa lijkt daarbij de logische vervanger te zijn.

Godts keert bijna terug bij Ajax

De technische staf van Ajax zou ook positief nieuws hebben ontvangen over het herstel van Godts. De Belg begon uitstekend aan het voetbaljaar, maar raakte eind vorig jaar geblesseerd aan zijn hamstring. Het zorgde ervoor dat de aanvaller wekenlang langs de kant stond en hard moest werken aan zijn herstel.

Intussen zou hij zich steeds fitter voelen en bijna klaar zijn om de groepstrainingen te hervatten, al zal dit nog wel enkele weken duren. Mocht er geen blessuregolf bij het eerste team komen, dan is het de verwachting dat het talent zich dit seizoen moet richten op Jong Ajax. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen krijgt hij vervolgens de mogelijkheid om zich in het eerste team te bewijzen.

Wint Ajax op bezoek bij sc Heerenveen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
579+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie