Van Nistelrooij gaat in op geruchten rond interesse in Booth

Foto: Van Nistelrooij gaat in op geruchten rond interesse in Booth

Eerder deze week werden Ajax en PSV in verband gebracht met Taylor Booth. De Amsterdammers en Eindhovenaren zouden de ontwikkeling van de FC Utrecht-buitenspeler nadrukkelijk in de gaten houden.

Trainer Ruud van Nistelrooij erkent vrijdagmiddag op de persconferentie richting SC Cambuur-thuis dat de club wel al bezig is met potentiële versterkingen voor volgend seizoen. “Wij hebben veel lijstjes, waar we mee bezig zijn. Er zijn veel specialisten binnen de club die daar dagelijks mee bezig zijn. Ook binnen de club, zo hebben we de huurovereenkomst met Patrick van Aanholt verlengd. Dat is goed nieuws.”

“Je bent natuurlijk al bezig met het nieuwe seizoen, zeker met technisch directeur Earnest Stewart die nu een aantal weken begonnen is. Dan ben je nu al bezig met alle lijstjes, maar wie daar op staan ga ik niet op straat gooien. Ik zeg geen ja of nee of Booth op dat lijstje staat”, houdt Van Nistelrooij zijn kaarten tegen de borst.

Van Aanholt jaar langer bij PSV

Met het reeds benoemde langer vastleggen van Van Aanholt is de coach erg content. “Wij zijn heel bij met Van Aanholt. Hij wilde graag terug naar Nederland en daar heeft hij zich ook sterk voor gemaakt bij Galatasaray. Wij hebben nu al kunnen regelen dat hij er volgend seizoen ook bij is en daar ben ik heel blij mee. Hij vult het geweldig in dus het heeft geweldig uitgepakt.”

NEC Nijmegen
FC Utrecht
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 12:10.

PSV moet Booth halen

  • Eens
  • Oneens
240+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie