Van der Gijp gaat stuk om ‘hilarische’ transfer: “Zo goed!”

Foto: Van der Gijp gaat stuk om ‘hilarische’ transfer: “Zo goed!”

René van der Gijp vind het genieten nu het crisis is bij Bayern München. Der Rekordmeister staat na de nederlaag tegen VfL Bochum acht punten achter op koploper Bayer Leverkussen en ook in de Champion League staat de ploeg van trainer Thomas Tuchel op een 1-0 achterstand tegen Lazio. Van der Gijp noemt vooral de situatie rondom Harry Kane hilarisch.

Van der Gijp lacht om weinig succesvolle transfer Kane naar Bayern München

Kane koos afgelopen zomer juist voor een transfer naar Bayern om mee te doen om de prijzen, maar dat hangt in zijn eerste seizoen in Duitsland nu aan een zijden draadje. Bij Spurs wist de goalgetter geen prijzen te winnen, waardoor hij voor een vertrek koos uit Londen. “Ik zou kunnen lachen als ik nou Harry Kane ben, maar Kane kan er niet om lachen”, grapte Van der Gijp over de spits in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

“Je hebt acht jaar bij Tottenham gespeeld, en als je was gebleven werd je dé legende. Dan ga je naar Bayern, dat de afgelopen twintig jaar áltijd wel iets gewonnen heeft, en dan lukt dat hele jaar niks. Dat vind ik goed, dat vind ik heel goed”, giert Van der Gijp.

De huidige situatie met Bayern en Kane vindt Van der Gijp dan ook hilarisch. “Je hebt maanden met je gezin gepraat, neem je Bayern en ga je dan nú echt voor de prijzen. En die winnen dan gewoon een heel jaar niks! Dat vind ik zo goed!”

Denk jij dat Bayern nog kampioen wordt?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
698+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie