Vaessen voorziet droomscenario voor restant met Ajax

Woensdagavond wordt het restant tussen RKC en Ajax uitgespeeld. Het duel werd eerder gestaakt na een ernstige hoofdblessure bij RKC-doelman Etienne Vaessen. De keeper is inmiddels weer volledig hersteld en zal woensdagavond ook onder de lat staan. RKC moet in de resterende minuten een 2-3 achterstand zien weg te werken. Vaessen ziet wel een hoofdrol voor zichzelf weggelegd.

Scorende Vaessen?

De keeper vertelt in aanloop naar het duel er wel over nagedacht te hebben. Niet heel erg serieus, maar een droomscenario heeft hij al wel bedacht. “Mee naar voren in de slotfase, die helm afgooien en de bal inkoppen”, lachte de doelman, geciteerd door Voetbal International.

RKC heeft nog zes minuten in de reguliere speeltijd over om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Daarnaast weten de Waalwijkers ook dat er nog drie minuten blessuretijd worden toegevoegd. RKC heeft echter geen wisselmogelijkheden meer over, omdat Henk Fraser destijds alle wissels al had ingezet.