‘Twente wil PSV en Feyenoord aftroeven met Eredivisie-transfer’

Foto: ‘Twente wil PSV en Feyenoord aftroeven met Eredivisie-transfer’

PSV is, net als Feyenoord overigens, al een hele tijd geïnteresseerd in Couhaib Driouech. Afgelopen winter ketste een deal op het allerlaatste moment, op Deadline Day, nog af. De Eindhovenaren zijn nog altijd op de markt voor de linksbuiten.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘FC Twente wil Couhaib Driouech uit handen PSV en Feyenoord houden’

Er is echter veel concurrentie. Vanuit het buitenland, maar ook binnenlands. Voetbal International schrijft woensdag namelijk dat FC Twente ook op het vinkentouw zit voor Driouech. “De 22-jarige buitenspeler van Excelsior naar Enschede halen, zal een flinke uitdaging worden. Driouech wekte met zijn dribbels en dreiging eerder al de interesse van PSV en Feyenoord. Hij was dit seizoen in de Eredivisie bij twaalf goals direct betrokken”, aldus VI.

Het wordt sowieso een drukke zomer bij Twente. Zo wil het Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) spoedig presenteren als opvolger van Gijs Smal, die transfervrij naar Feyenoord gaat, en staan ook PEC Zwolle-smaakmakers Younes Namli en Davy van den Berg hoog aangeschreven in de Grolsch Veste.

PSV ziet kans schoon om toe te slaan voor een ‘fooitje’

PSV ziet in Driouech zoals bekend een ideale opvolger van Hirving Lozano, die in januari 2025 vrijwel zeker naar San Diego FC verkast. PSV zou – zo klinkt het althans in de wandelgangen – tussen de 1,5 en 2 miljoen willen betalen voor Driouech, een bedrag dat in de winterstop overigens fors meer was. Feit is wel dat hoofdrolspeler in kwestie Driouech in de winterstop al een teleurstelling heeft moeten slikken. Dat gaat de buitenspeler tijdens de komende transferwindow ten koste van alles willen voorkomen.

Bij zijn huidige werkgever Excelsior heeft men die kennis ook. Liever een mooie transfersom dan een ongelukkige speler langer binnenboord willen houden. Het spel is hieromtrent op de wagen en naar verwachting zal dit niet al te lang meer gaan duren. Omdat de speler zelf graag wil, PSV ook niet blind is voor zijn exceptionele talent en Excelsior niet bij voorbaat de deur dichtgooit.

FC Twente zou de ideale volgende stap zijn voor hem

  • Eens
  • Oneens
614+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie