TRANSFERUURTJE: Megatransfer Kane, Feyenoord blundert

Foto: TRANSFERUURTJE: Megatransfer Kane, Feyenoord blundert

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

Ajax speelt zaterdag tegen Bayern München en Het Parool denkt dat Noussair Mazraoui dan wel eens een transfer zou kunnen verdienen. “Hij was al eerder in beeld bij de Duitse topclub”, weet Het Parool. Bayern had vorig seizoen interesse in Sergiño Dest, die uiteindelijk de voorkeur gaf aan FC Barcelona. De Amsterdamse krant sluit niet uit dat Bayern alsnog in Amsterdam uitkomt. “Wellicht dat Bayern München (…) zaterdag extra op Mazraoui let.”

Bij Feyenoord is men naarstig op zoek naar meer scorend vermogen. De Rotterdammers hadden Samuele Mulattieri naar De Kuip kunnen halen, maar lijken die kans te hebben verprutst. Dat stelt La Nazione. Volgens de Italiaanse krant lag Feyenoord de afgelopen weken op pole position om de talentvolle spits van Internazionale over te nemen, maar wordt hij inmiddels gevolgd door verschillende clubs uit de Serie A. Bovendien zou hij ook een kans kunnen krijgen in de hoofdmacht van de topclub.

Pablo Rosario lijkt zijn carrière inderdaad te vervolgen bij OGC Nice. De middenvelder is donderdag gespot op een vlucht naar de Zuid-Franse stad, zo weet PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. De verslaggever benadrukt dat er niet bevestigd is dat het gaat om transferzaken, maar daar heeft het natuurlijk wel alle schijn van.

[b]Buitenland:[/b]

Gaat de megatransfer van Harry Kane naar Manchester City er dan echt van komen? The Sun stelt van wel. De Engelse boulevardkrant pakt groot uit met het nieuws dat Tottenham Hotspur eindelijk groen licht heeft gegeven voor de sensationele deal. Spurs-eigenaar Daniel Levy wilde Kane eigenlijk niet laten vertrekken, maar zou nu alsnog akkoord zijn gegaan met een astronomische transfersom van liefst 160 miljoen pond, omgerekend 187 miljoen euro. Kane wordt met een salaris van 400.000 pond per week, ruim 467.000 euro, de bestbetaalde speler uit de Premier League.

AC Milan heeft zich bij Chelsea gemeld voor Hakim Ziyech. Dat weet Calciomercato vrijdag te melden. De Italianen ‘pushen’ bij de Engelsen om de oud-Ajacied op huurbasis over te nemen, zo klinkt het. AC Milan zou ook graag een koopoptie willen opnemen in een eventuele huurdeal. Ziyech wil echter eerst afwachten of hij bij Chelsea in de plannen van trainer Thomas Tuchel gaat voorkomen, zo benadrukt het medium.

Kane naar City?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
122+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie