‘Transferknaller voor Orkun Kökcü’

Foto: ‘Transferknaller voor Orkun Kökcü’

Orkun Kökcü gaat komende zomer mogelijk vertrekken bij Benfica. De middenvelder die afgelopen zomer nog overstapte van Feyenoord staat naar verluidt in de belangstelling van Manchester United en Juventus. Dat meldt de Turkse journalist Koray Baloglu van Spor TV.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Manchester United aast op komst Kökcü

Dat Kökcü mogelijk komende zomer vertrekt heeft alles te maken met de onrust die is ontstaan rondom de middenvelder. De Turks international had openlijk zijn onvrede geuit over zijn rol bij de Portugese topclub, waarna trainer Roger Schmidt de oud-Feyenoorder buiten de selectie liet.

“Dit is niet wat ik verwachtte. Er speelde op de transfermarkt heel veel afgelopen zomer, ik heb een bewuste keuze gemaakt voor Benfica met het idee dat dit de beste stap in mijn carrière was om me verder op alle vlakken te ontwikkelen. Dat is slechts ten dele gebeurd”, waarmee Kökcü zich in De Telegraaf kritisch uitliet over zijn rol bij Benfica onder Schmidt.

De onrust die nu ontstaan zou mogelijk een kolfje naar de hand kunnen zijn voor United. Afgelopen zomer toonde de ploeg van Erik ten Hag ook al interesse, maar de spelmaker trok naar Portugal. Het is echter onzeker of Kökcü volgend seizoen nog wel in de plannen voorkomt van Schmidt, waardoor United hoopt daarvan te kunnen profiteren.

Moet Kökcü vertrekken bij Benfica?

  • Ja, komende zomer moet hij vertrekken
  • Nee, gewoon voor zijn kans gaan bij Benfica
2832+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie