‘Transferknaller voor Jeremie Frimpong’

Foto: ‘Transferknaller voor Jeremie Frimpong’

Manchester United heeft Jeremie Frimpong op het wensenlijstje gezet voor aankomende zomer. Met dat nieuws komt de Manchester Evening News naar buiten. De ploeg van Erik ten Hag wil zich in de komende transferperiode graag versterken op de rechtsbackpositie.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Frimpong in beeld bij Manchester United

Het Engelse medium stelt dat United zich komende zomer met vier aanwinsten wil versterken, waaronder een nieuwe vleugelverdediger. Frimpong, die ook in al voorgaande zomer op de radar stond bij de Engelse grootmacht, is daarvoor een voorname kandidaat. Diogo Dalot is momenteel de eerste keus van Ten Hag, die daarnaast ook Aaron Wan-Bissaka op die positie gebruikt. De Nederlandse oefenmeester zou echter het duo niet goed genoeg vinden en graag een kwaliteitsimpuls willen op die positie.

Goede statistieken Frimpong

Frimpong maakt dit seizoen indruk bij Bayer Leverkussen en scoorde afgelopen weekend nog in de topper tegen Bayern München. Leverkussen staat momenteel bovenaan in de Bundesliga met vijf punten voorsprong op der Rekordmeister. Dat de vleugelverdediger een belangrijke schakel is in Leverkussen blijkt wel uit zijn statistieken. Frimpong maakte dit seizoen al acht doelpunten en gaf ook nog eens tien assists.

Frimpong kwam voor zijn komst naar Leverkussen uit voor Celtic en in de jeugdopleiding van Manchester City. Wil United Frimpong zien los te weken bij Leverkussen, dan zal het wel vele miljoenen op tafel moeten leggen. De wingback heeft bij de koploper van de Bundesliga nog een contract tot medio 2028, waardoor de hoofdprijs gevraagd kan worden.

Is United een mooie vervolgstap voor Frimpong?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
739+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie