‘Transferdrama voor Ajax, Feyenoord en PSV’

Foto: ‘Transferdrama voor Ajax, Feyenoord en PSV’

De Eredivisie wacht een verder leegloop van kwalitatief goede spelers als de op handen zijnde uitgaande transfers bij Ajax, Feyenoord en PSV doorgaan meldt De Telegraaf. Zo kunnen Mohammed Kudus (Ajax), Johan Bakayoko (PSV) en Marcus Pedersen (Feyenoord) mogelijk binnen afzienbare tijd vertrekken bij hun club.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Pedersen op weg naar Sassuolo

Feyenoord heeft zelfs al overeenstemming bereikt met het Italiaanse Sassuolo over een transfer van Pedersen, terwijl Kudus nadrukkelijk wordt gelinkt aan een vertrek naar West Ham United. Daarnaast staat Bakayoko op de radar bij Liverpool, dat mogelijk opnieuw met een zak geld wil aankloppen in Eindhoven.

“Het vertrek van het trio bij de top-3 is een kwaliteitsverarming van de Eredivisie, terwijl het moeilijk is voor de topclubs om gelijkwaardig niveau terug te halen”, concludeert de ochtendkrant. Feyenoord haalde met Bart Nieuwkoop al een vervanger op voor Pedersen, die eerst op huurbasis vertrekt naar de Serie A-club. Wel is er een verplichte koopoptie als de Noor twintig duels meer dan drie kwartier of langer speelt en Sassuolo niet degradeert. Dan moeten de Italianen zeven miljoen euro overmaken naar Rotterdam.

Kudus en Bakayoko in beeld bij West Ham United en Liverpool

Kudus leek eerder nog op weg naar Brighton Hove & Albion, maar de Ghanees kwam er op persoonlijke voorwaarden niet uit met de Premier League-club. Daar hoopt West Ham nu van te profiteren, dat een bedrag van 45 miljoen euro zou overhebben voor de Ajax-aanvaller. Bakayoko wordt bij Liverpool gezien als mogelijke opvolger van Mohammed Salah, die mogelijk op weg is naar het Saudische Al-Ittihad. PSV wil de Belgisch international eigenlijk niet laten gaan, maar zal bij een megabod op de vleugelaanvaller wellicht toch overstag gaan.

Zie jij Bakayoko en Kudus naar de Premier League vertrekken?

  • Ja, beiden
  • Nee, beiden niet
  • Nee, alleen Kudus
  • Nee, alleen Bakayoko
5505+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie