Transferadvies voor PSV en Feyenoord: “Te hoog gegrepen”

Foto: Transferadvies voor PSV en Feyenoord: “Te hoog gegrepen”

PSV en Feyenoord hebben hun oog op Excelsior-uitblinker Couhaib Driouech laten vallen. Met name de Eindhoven zijn concreet in de markt, maar vooralsnog is de vraagprijs van de Rotterdammers te gortig. Henk van Stee denkt echter dat het niveau van beide topclubs net even te hoog gegrepen is.

Negatief transferadvies voor Driouech

Excelsior wil vijf miljoen euro zien voor Driouech, maar dat vindt PSV te veel. De Eindhovenaren krijgen mogelijk ook nog concurrentie van Feyenoord, dat eventueel doorschakelt als het Luciano Rodriguez niet weet te strikken. Van Stee is echter van mening dat Driouech niet naar PSV of Feyenoord moet vertrekken.

“Nee, dat is iets te hoog gegrepen. Nee, dat vind ik niet”, vertelt de voormalig technisch directeur bij RTV Rijnmond. Van Stee begrijpt de hoge vraagprijs van Excelsior wel. “Het is moeilijk voor Excelsior, dat zie je bij Twente: ga je een speler verkopen in verband met de financiën of ga je voor het sportieve? Als je hem nu verkoopt, dan heb je de kans dat je gaat degraderen.”

Zomertransfer voor Driouech

Mocht het deze winter niet van een transfer komen, dan verwacht Van Stee dat Driouech komende zomer wel vertrekt. “Als trainer wil je natuurlijk je beste spelers behouden, maar over vijf maanden loopt hij de deur uit. Excelsior moet in de Eredivisie blijven, dat scheelt enorm veel geld.” Robert Maaskant sluit een tussentijds vertrek echter niet uit. “Als Excelsior hem kan verkopen voor een goed bedrag, waardoor ze de komende jaren financieel stabieler kunnen worden en ze kunnen iemand huren van een topclub die hetzelfde kan brengen als hij… En die zijn er, dat weet ik zeker.”

Moet Excelsior Driouech nu verkopen?

  • Ja
  • Nee
304+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie