Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Toptransfer voor PSV lonkt’

Foto: ‘Toptransfer voor PSV lonkt’

Memphis Depay gaat komende zomer Atlético Madrid transfervrij verlaten. Het contract van de aanvaller loopt deze zomer af en gaat volgens transferexpert Fabrizio Romano niet verlengd worden. Daardoor kan Depay overal tekenen en lonkt er mogelijk wellicht een hereniging met zijn oude liefde PSV.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Depay vertrekt transfervrij bij Atlético Madrid

Atlético en het kamp van Depay hebben nog wel aan de onderhandelingstafel gezeten, maar kwamen beiden tot de conclusie dat het verlengen van de samenwerking geen optie is. Het is ook geen publiekelijk geheim dat trainer Diego Simeone niet langer door wilde met Depay. De Argentijnse oefenmeester stoorde zich mateloos aan het vele blessureleed van de Oranje-international, die meerdere periodes ontbrak bij Atlético.

De spits is komende zomer vrij om bij elke club te tekenen, waardoor ook de geruchtenstroom al flink op gang komt. Clubs uit Italië en Engeland zouden al lijntjes hebben uitgegooid, terwijl er ook interesse is vanuit Saudi-Arabië. Depay kwam eerder al uit voor PSV, Manchester United, Olympique Lyon en FC Barcelona.

Keert Depay terug naar de Eredivisie?

Dat Depay mag vertrekken bij Atlético is mogelijk interessant nieuws voor PSV. Eerder al vertelde ED-journalist Rik Elfrink aan Voetbalzone over Memphis en een eventuele comeback in het Philips Stadion: “Als Depay ervoor openstaat om terug te keren, zou hij zelf ook wat salaris moeten inleveren. Maar dat is wel een mogelijkheid. Marcel Brands (algemeen directeur van PSV, red.) heeft het vorig jaar ook geprobeerd, maar hij bleek toen niet haalbaar. Als Depay nog terug wil naar Nederland, hij is nu dertig, dan is dit wel het moment om er serieus over na te denken. Je kunt ook niet te lang wachten. Bij Luuk de Jong is de terugkeer fantastisch uitgepakt, maar je hebt ook het voorbeeld Ibrahim Afellay, waar de rentree net te laat kwam.”

Zie jij Depay terugkeren bij PSV?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
3085+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie