Timber over negatief beeld Feyenoord: “Van twee kanten bekijken”

Foto: Timber over negatief beeld Feyenoord: “Van twee kanten bekijken”

Quinten Timber leek Feyenoord met een snelle treffer tegen FC Volendam op het goede spoor te zetten voor een grote overwinning. Dat feest ging echter niet door, want Volendam kwam langszij en capituleerde pas diep in blessuretijd. Ondanks de moeizame wedstrijd prees Timber de veerkracht van Feyenoord.

Geloof in goed resultaat Feyenoord

Tegenover ESPN vertelde Timber dat er altijd wel geloof aanwezig was in een goed resultaat. “In de wedstrijd ben je natuurlijk bezig om er nog eentje proberen te scoren, als hij dan binnenvalt lach je wel even. In het veld denk ik dat we er als team nog wel vertrouwen in hadden. We creëerden genoeg kansen. In het begin ging het elke keer net niet, maar uiteindelijk gaat het er dan om dat je veerkracht toont als team en dat hebben we gedaan. Dan valt hij uiteindelijk twee keer en dat is wel fijn.”

De middenvelder vond dat Feyenoord nog wel sterk aan de wedstrijd begon. “We begonnen goed en we creëerden genoeg kansen. Ze gingen er niet allemaal in, wat natuurlijk kan gebeuren. Dan krijg je hem ook nog tegen. Dat zat ook niet helemaal mee, want volgens mij zijn ze maar één keer voor de goal geweest. Dan gaat het erom dat je veerkracht toont, blijft pushen en vertrouwen blijft houden. Ik ben trots op het team en blij met de overwinning.”

Feyenoord toont karakter

Dat de nederlagen tegen Atlético Madrid en PSV nog nadreunden geloofde Timber wel. “Het zal vast allemaal meespelen. Het was vandaag geen topwedstrijd, maar die wedstrijden zitten er ook gewoon tussen. Dat is bij elke club zo en uiteindelijk gaat er om dat je dan mentaliteit toont. Ik weet niet of het komt door de vorige wedstrijden, maar vast wel een beetje.” Dat er een negatief beeld ontstond na de nederlagen zag Timber juist vanuit een ander perspectief. “Je kan het van twee kanten bekijken, want uiteindelijk hebben we verloren van tweede goede teams, maar hebben we het ook niet slecht gedaan in die wedstrijden. Het zat niet mee, maar uiteindelijk moet je door. We kunnen het wel en hebben genoeg meegemaakt als team. We hebben er alle vertrouwen in dat we nog iets moois kunnen bereiken.”

Eens met Timber?

  • Ja, negatief beeld is nergens voor nodig
  • Nee, mag best kritisch naar gekeken worden
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie