‘Oranje-international moet Ten Hag helpen’

Foto: ‘Oranje-international moet Ten Hag helpen’

Manchester United maakt achter de schermen serieus werk van Donyell Malen. Volgens BILD staat de aanvaller bovenaan het verlanglijstje van Erik ten Hag en moet hij in de winterstop al overkomen. Jadon Sancho zou de omgekeerde weg bewandelen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ruildeal met Sancho en Malen

De Engelse topclub zit al een tijdlang met Sancho in zijn maag. Aan het begin van het seizoen kregen Ten Hag en Sancho het met elkaar aan de stok. Sindsdien maakt hij geen onderdeel meer uit van de selectie en is hij eveneens niet meer welkom in de kleedkamer, waardoor het clubbestuur op zoek is naar een oplossing.

Borussia Dortmund, de vorige club van Sancho, zou de voetballer dolgraag op huurbasis terugnemen. Om de kosten omlaag te krijgen, zijn de Duitsers bereid om Malen de omgekeerde weg te laten bewandelen. De Oranje-international was dit seizoen al meermaals belangrijk voor zijn werkgever, maar zou alsnog mogen vertrekken.

Gesprekken Borussia Dortmund en Manchester United

Vrijdag zouden beide clubs met elkaar om de tafel gaan zitten om het over de potentiële deal te hebben. Het Duitse medium stelt dat er twee scenario’s op tafel zullen liggen. De optie die ze eerst bespreken, gaat om een huurdeal. Het is goed mogelijk dat beide partijen tot een overeenkomst van anderhalf jaar zullen komen.

Mocht dit niet lukken, dan zouden Borussia Dortmund en Manchester United denken aan een definitieve transfer. In dit geval zullen de Engelsen diep in de buidel moeten tasten. Naar verluidt moet de club van Ten Hag 30 miljoen euro neerleggen om hem over te nemen. Uit de gesprekken moet duidelijk worden wat er mogelijk is.

Past Malen bij Manchester United?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
129+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie