‘Ten Hag is bijna van persona non grata verlost’

Foto: ‘Ten Hag is bijna van persona non grata verlost’

Jadon Sancho onderhoudt nog altijd goed contact met zijn oude trainer bij Borussia Dortund Edin Terzic. De oefenmeester zou de Engelse aanvaller terug naar de Bundesliga willen halen, maar volgens de berichtgeving het niet heel waarschijnlijk dat dit ook gaat gebeuren.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Sancho lijkt zich op te maken voor huurdeal

De situatie van Sancho bij Manchester United is de laatste weken telkens verslechterd. De international heeft een moeizame relatie met Erik ten Hag, die hem vanwege disciplinaire redenen uit de selectie zette. Sancho haalde op zijn beurt stevig uit in de media naar de Tukker. Enkel een excuses van de dribbelaar zou de lucht kunnen klaren, maar het lijkt er niet op dat die er snel gaan komen.

Waarschijnlijk geen Dortmund

Goal schrijft dat een vertrek in de winter de beste oplossing is voor alle partijen, en dat dat ook lijkt te gaan gebeuren. Het is echter nog niet duidelijk wat de nieuwe bestemming van Sancho zal zijn. Een huurtransfer lijkt de meest realistische optie. De Duitse tak van Sky Sports weet dan de 23-jarige Engelman en Terzic nog altijd goed contact hebben. Die Borussen hopen op een terugkeer van hun voormalig smaakmaker, volgens de berichtgeving lijkt de kans groter dat Sancho zijn heil ergens anders zoekt.

Dortmund pikte Sancho in de zomer van 2017 op uit de jeugdopleiding van Manchester City voor ruim 20 miljoen euro. Hij groeide er uit tot een waar sensatie waarin hij goed was voor 50 goals en 64 assists in 137 officiële duels. De Engelse topclubs stonden in de rij om de Londenaar terug naar zijn geboorteland te halen. Twee jaar geleden sloeg United toe voor 85 miljoen, maar een gelukkig huwelijk werd het nooit.

Is Dortmund de beste optie voor Sancho?

  • 100%
  • Denk het niet
164+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie