‘Steven Berghuis maakt transfer na woedeaanval’

Foto: ‘Steven Berghuis maakt transfer na woedeaanval’

De toekomst van de twee ‘Stevens’ bij Ajax is ongewis. Steven Bergwijn wil volgens het Algemeen Dagblad ‘de balans opmaken’, waar Steven Berghuis eerst de nodige verbeteringen wil zien in Amsterdam alvorens hij zich aan zijn huidige werkgever committeert. Een dubbele transfer lijkt daarom niet uitgesloten.

‘Bergwijn én Berghuis weg bij Ajax’

Het AD meldt over de eerstgenoemde aanvaller: “Bergwijn liet bij zijn komst anderhalf jaar geleden intern doorsijpelen na twee jaar de balans op te willen maken. Dat moment is voor één van de duurste selectiespelers langzaamaan aangebroken.” In de afgelopen zomer werd Bergwijn gelinkt aan een transfer naar het grote geld van Saudi-Arabië, maar ook West Ham United was op een gegeven moment voor hem in de markt.

Berghuis houdt op zijn beurt ‘zijn opties open’: “Wel wil hij weer perspectief zien om voor de prijzen te spelen. En in vrijwel alle gevallen is daarvoor belangrijk met welke trainer Ajax op de proppen komt.”

Nieuwe trainer

De multifunctionele Ajacied staat inmiddels bekend om zijn temperament, en dat komt klaarblijkelijk ook achter de schermen tot uiting. Kunnen de Amsterdammers niet voldoen aan zijn wensen, dan kiest hij hoogstwaarschijnlijk het hazenpad. En er is ook nog helemaal geen duidelijkheid over de trainerspositie in de Johan Cruijff ArenA… “Aangezien Alex Kroes eerst voornemens is de functie van td (technisch directeur) in te kleden. Daarvoor heeft de nieuwe baas sinds bekend werd dat hij de overstap van AZ maakt, veel gesprekken gevoerd om zijn netwerk en kandidatenlijstje uit te breiden.”

Heeft Berghuis te veel noten op zijn zang?

  • Vind ik wel, ja
  • Vind ik niet
20908+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie