‘Steven Berghuis-exit aanstaande’

Foto: ‘Steven Berghuis-exit aanstaande’

De kans is aanwezig dat Steven Berghuis Ajax komende zomer gaat verlaten. De creatieveling van de Amsterdammers staat in de belangstelling van Besiktas. Het is niet de eerste keer dat dat de Turkse topclub aanklopt voor Berghuis, die al langer op het lijstje staat.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Besiktas heeft Berghuis op de korrel

Het Turkse Fanatik meldt dat Besiktas al druk bezig is met het in kaart brengen van de selectie voor volgend seizoen en dat ook ‘Ajax-ster’ Berghuis wederom in beeld is. Ook in de zomer van 2023 en afgelopen winter had de Turkse topclub al interesse in de linkspoot, maar van een concrete overgang kwam het niet.

“Berghuis verhuisde drie jaar geleden voor 5,5 miljoen van Feyenoord naar Ajax, speelde dit seizoen 26 wedstrijden en kwam tot 7 doelpunten en 10 assist”, waarmee het Turkse medium de statistieken van de aanvallende middenvelder aanhaalt. Berghuis heeft nog een contract tot medio 2025, waardoor een zomers vertrek niet onrealistisch lijkt volgens Fanatik.

Wil Ajax nog wat aan Berghuis verdienen, dan zal het komende zomer hem moet verkopen. Over een eventueel nieuw contract is nog niets bekend en het is vooralsnog onduidelijk of Berghuis ook zelf wat ziet in een langer verblijf bij Ajax. In 114 wedstrijden voor Ajax kwam Berghuis tot dertig doelpunten en 35 assists.

Moet Ajax Berghuis komende zomer verkopen?

  • Ja, dat zou verstandig zijn
  • Nee, moeten ze houden
6148+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie