Slot krijgt déjà vu tegen Celtic: “Ene aanval nog mooier dan de andere”

Foto: Slot krijgt déjà vu tegen Celtic: “Ene aanval nog mooier dan de andere”

Trainer Arne Slot baalt als een stekker. Niet omdat hij Feyenoord slordig vond spelen, nee hij vond zijn ploeg zelfs uitstekend spelen. Hij baalt omdat Feyenoord weer een wedstrijd heeft verloren in de Champions League. “Het is een repeterend verhaal geworden. We hebben zoveel kansen gehad.”

Reactie Arne Slot op verlies Feyenoord bij Celtic (2-1)

Volgens de Feyenoord-coach heeft zijn ploeg laten zien dat het op Champions League-niveau heel goed kan meedoen. “We hebben vijf keer heel goed gevoetbald”, zegt Slot tegen RTL 7. “We kunnen op Champions League-niveau domineren, maar kunnen dat niet vaak genoeg omzetten in een overwinning.”

Feyenoord verloor in Groep E van de Champions League alle drie de uitwedstrijden. Thuis werd er daarnaast ook verloren van Atlético Madrid. Bij lange na niet genoeg dus om zich te plaatsen voor de laatste zestien van de Champions League. “Toch zijn we voor ons gevoel zoveel kansen kansen gehad op overwintering in de Champions League en waren we er voor ons gevoel zo dichtbij. We zijn daarom ongelooflijk teleurgesteld.”

‘Op wedstrijdbepalende momenten faalden we’

Celtic was volgens Slot dan ook exemplarisch voor het Champions League-seizoen. “In de eerste helft was de ene aanval nog mooier dan de andere. En dan die ene schitterende goal, die dan geen doelpunt was omdat terecht buitenspel werd aangegeven.” Waar het dan aan ligt dat Feyenoord toch gewoon met 2-1 verliest weet Slot niet. “Ik wilde juist dat we op wedstrijdbepalende momenten aan staan om dan ervoor te zorgen dat je niets tegen krijgt. Dat is weer niet gelukt. En misschien is het ook wel onervarenheid. Ik kan daar nu geen woorden voor vinden.”

Repeterend verhaal. Goed aan de bal, goed gevoetbald. Veel kansen om meer nederlaag. Slappe strafschop tegen krijgen. Dan standaardsituatie

Heb jij dezelfde wedstrijd gezien als Slot?

  • Ja, ik wel
  • Nee, ik niet
300+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie